Skoleeleven Adams sang spredes som en steppebrand – lyt på sangvalget og så indser du hvorfor

Sommeren står for døren, og rundt om i verden glæder børn og unge sig til en længe ventet sommerferie. Og som en sidste, sjov ting, inden skoleåret er overstået, plejer mange skoler at arrangere talentshows, hvor børnene kan vise deres kreative sider frem.

Men talentshows er ikke bare kække optrædener til moderne popsange. For da 4. klasse-eleven Adam Kornowski sætter sig ved klaveret, går der ikke lang tid, før tårerne løber hos alle forældre i lokalet…

Hvad er det, der får en fjerdeklasse-elevs optræden til at fremkalde tårer hos en hel forsamling af voksne mennesker?

Tja, Adam Kornowski på Lakeside Elementary School i Chicago kan måske virke som en helt almindelig dreng. Men da hans fingre begynder at røre klaveret, da han åbner munden og begynder at synge – da er det tydeligt, at han har noget helt specielt.

Men det er ikke kun det. Adam har valgt at synge John Lennons smukke “Imagine” fra 1971, og i en tid, som er præget af mørke og had passer den måske bedre end nogensinde før. Sangen har et budskab om fred, der rammer lige i hjertet – og da Adam synger nummeret, er det umuligt ikke at blive berørt.

“Der var ikke en forælder i lokalet, som sad med tørre øjne til sidst”, skriver mor Michelle på Facebook. Hun fortsætter: “Han fik en stående ovation, og applausen varede for evigt!”

På bare to uger er klippet set næsten 9 millioner gange og spredes nu på hele nettet. Du kommer til at forstå hvorfor, når du ser klippet herunder. Lyt og nyd – og vær klar med et lommetørklæde!

[arve url=”https://www.facebook.com/michelle.cavarnoskornowski/videos/vb.1708176506/10204503239376835/?type=2&video_source=user_video_tab” aspect_ratio=”9:16″ /]

Del videre hvis du også blev rørt af Adams optræden!