Skoleeleven Adams sang spredes som en steppebrand – lyt på sangvalget og så indser du hvorfor

Hvad er det, der får en fjerdeklasse-elevs optræden til at fremkalde tårer hos en hel forsamling af voksne mennesker?

Tja, Adam Kornowski på Lakeside Elementary School i Chicago kan måske virke som en helt almindelig dreng. Men da hans fingre begynder at røre klaveret, da han åbner munden og begynder at synge – da er det tydeligt, at han har noget helt specielt.

Men det er ikke kun det. Adam har valgt at synge John Lennons smukke “Imagine” fra 1971, og i en tid, som er præget af mørke og had passer den måske bedre end nogensinde før. Sangen har et budskab om fred, der rammer lige i hjertet – og da Adam synger nummeret, er det umuligt ikke at blive berørt.

“Der var ikke en forælder i lokalet, som sad med tørre øjne til sidst”, skriver mor Michelle på Facebook. Hun fortsætter: “Han fik en stående ovation, og applausen varede for evigt!”

På bare to uger er klippet set næsten 9 millioner gange og spredes nu på hele nettet. Du kommer til at forstå hvorfor, når du ser klippet herunder. Lyt og nyd – og vær klar med et lommetørklæde!

[arve url=”https://www.facebook.com/michelle.cavarnoskornowski/videos/vb.1708176506/10204503239376835/?type=2&video_source=user_video_tab” aspect_ratio=”9:16″ /]

Del videre hvis du også blev rørt af Adams optræden!

Exit mobile version