‘Sound of Silence’ brager i gang: Sekunder senere gør den gribende forestilling alle målløse

Selvom jeg ikke troede, at jeg var synderligt interesseret i kunstskøjteløb, må jeg inderømme, at jeg har fået ændret min opfattelse.

Det er en meget smuk sport, hvor skøjteløberne glider rundt på isen og udfører de mest spektakulære kunster, du kan tænke dig.

Jeg, som knapt nok kan stå på et par skøjte, ville aldrig komme i nærheden af deres evner, om jeg så øvede mig hele livet.

Konståkning
Youtube

Men kunstskøjteløb er ikke for alle. De fleste havde sikkert lignet Bambi på glatis, men kunstskøjteløberne ved præcis, hvad de gør.

Det var, da det franske kunstskøjteløber-par Vanessa James og Morgan Cipres stillede op i International Skating Union’s World Team Trophy 2017, at de tog alle i publikum med storm.

Konståkning
Youtube

De to fantastiske skøjteløbere har virkelig et unikt bånd på isen. Og Vanessa må stole blindt på Morgan, når han kaster og snurrer hende over isen.

Under konkurrencen i Japan kørte de til Disturbeds cover af Simon and Garfunkels klassiker “The Sound of Silence”. Deres indøvede bevægelser til musikken er virkelig iøjefaldende.

Man kan også se publikum publikum i baggrunden, og ingen tage blikket væk fra showet på isen.

Det er virkelig ikke en tempofyldt sang, men det er der heller ikke brug for. Deres sorte kostumer og de melankolske bevægelser passer perfekt til den smukke musik.

Dommerne bedømmer ud fra, hvor sammentømrede parret er, og er der noget, Vanessa og Morgan er, så er det sammentømrede.

Deres hop og piruetter er så indøvede, at man knapt nok kan tro, at de har foretaget sig andet end at skøjte, siden de blev født.

Når Vanessa kastes op i luften, ser det ud som om, at hun er let som en fjer, og hun lander perfekt på isen igen.

Konståkning
Youtube

Knapt to minutter inde i videoen gør parret det mest fantastiske i hele showet. Jeg vil ikke afsløre det her – du skal selv opdage det i videoen herunder.

I slutningen af rutinen er alle i arenaen så imponerede, at de giver Vanessa og Morgen stående ovationer. Og de lavede ikke en eneste fejl.

Tag selv et kig på videoen og se, hvad du synes!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=xKkVETYgTfs

Del artiklen med dine venner på Facebook, hvis du også blev imponeret!