Supergruppen synger klassikeren – men da verdensstjernen gør sin entré får jeg gåsehud over hele kroppen

At tage et globalt hit og forsøge at give den et nyt twist, kan sende folk ud på dybt vand.

Sangen er blevet et hit af en årsag, nemlig at folk kan lide den som den er, og hvis du ændrer for meget kan det være et lige så stort flop, som originalen var en succes.

Da Dolly Parton bestemte bestemte sig for at lave om på sin store klassiker “Jolene”, blev det alt andet end en fiasko. At ændre på en sang som allerede er god behøver altså ikke være en katastrofe, for i det her tilfælde blev det næsten kun bedre.

Dolly Parton samarbejdede med A cappella-gruppen Pentatonix for at skabe en unik version af sangen, som er lige så smuk og fængslende som originalen fra 1973 – og jeg kan kun konkludere, at den nu 70-årige superstjerne er et geni.

Sådan har du aldrig hørt “Jolene” før

Du har måske hørt “Jolene” gennem dine højtalere mange gange i dit liv, men du har definitivt ikke hørt en version som denne tidligere.

Pentatonix, som har talt meget om deres kærlighed til Dolly Parton, støttede og beundrede den 73-årige sangerinde, da hun ledte an i sangen.

Lyt i klippet nedenfor – jeg vil vove at påstå, at du kommer til at få gåsehud af denne utrolige fortolkning fra Dolly Parton og Pentatonix!

Jeg kan lytte til det her igen og igen hele tiden. Jeg fyldes bare af velbehag. Del gerne med andre, som du tror vil værdsætte denne magiske version.