Talentfuld trio synger Beatles-hittet “Let It Be” i en tom kirke

Nyfortolkninger af gamle klassikere er altid svære. For som fan har man altid store forventninger, og man har ofte hørt originalen hundredvis af gange.

Man bliver især ekstra ængstelig, hvis nogen drister sig til at lave en cover-version af en sang, man har haft som en tro følgesvend hele livet igennem. Som eksempelvis mange af The Beatles’ sange.

Mange unge idag har slet ikke kendskab til den storhed, som The Beatles opnåede i 60’erne. Med sange som “All You Need Is Love”, “Here Comes The Sun” og “Let It Be” bliver bandet af mange betegnet som et af de største gennem tiden.

Alt sammen takket være fire unge mænd fra Liverpool i England, hvis musik og tekster var og stadig er elsket verden over.

Gennem årene er bandets sange blevet lavet i utallige cover-versioner af andre artister. Visse covers er meget lig originalen, mens andre giver helt nyt liv til sangen. Men gruppen “Gentri”, som består af tre herrer, har lavet et aldeles utroligt cover.

Og selvom man skal passe på, når man kaster sig ud i at lave en cover-version af en elsket sang, så imponerer denne trio stort i videoen nedenfor, som er set over 5 millioner gange!

Youtube

Videoen starter ud med, at trioen sidder på bænkene i en tom kirke iklædt stilfulde jakkesæt, og så snart pianoet begynder at spille introen til Beatles-hittet “Let It Be”, forstår man, at det bliver helt specielt.

Mændene skiftes til at synge et vers, og det giver smuk genklang i den tomme kirke. Men da de alle synger på samme tid, er det umuligt ikke at få gåsehud!

Se den utrolige fortolkning nedenfor – læn dig tilbage, lyt og nyd!

Var det ikke bare fantastisk? Tøv ikke med at dele videoen videre til dine venner på Facebook, de skal absolut ikke snydes for at høre denne utrolige fortolkning af Beatles-klassikeren!