Ung pige danser i butikken som om ingen kigger, se nu når hun sætter farve på tilværelsen

Unge Mackenzie fra USA sætter farve på hverdagen. I et klip, som spredes flittigt på nettet, ser man hende hoppe, springe, mime og ikke mindst danse – når hun helt og aldeles overtager det lokale supermarked.

Med Taylor Swifts sang Shake It Off i sine høretelefoner danser hun gennem hele butikken – og på fantastisk vis byder hun hele internettet op til dans. Mackenzie gør med stor selvtilid noget, som mange af os bare drømmer om.

Sammen med supermarkedets varer, kunder og bag ryggen på personalet danser hun rundt i hele butikken og spreder sin glæde til andre.

Foto: Youtube

Mackenzies evner til at danse, kan der ikke rafles om – hun gør lige, hvad der passer hende. Den her type af dans, hvor man bevæger sig, som man har lyst til, er den absolut bedste slags dans, hvis du spørger mig.

Foto: Youtube

Den amerikanske pige bliver hyldet på internettet og til og med af hendes store idol, Taylor Swift, som har skrevet på Twitter om klippet.

Mackenzie er i ekstase over, at klippet er blevet delt så meget. Men det er ikke svært at forstå, når man selv ser det. Internettet elsker hende – og det samme gør jeg. Se klippet herunder:

Vil du sprede Mackenzies glæde videre? Del med alle du kender og gør deres dag lidt sjovere!