Vred Simon håner 12-årig – så lukker drengen munden på ALLE

Det er utroligt, hvordan et lille valg kan påvirke hele ens fremtid.

Det fik den 12-årige dreng Shaheen Jafargholi at føle – på den hårde måde.

Shaheen Jafargholi troede på sine evner, da han meldte sig til Britain’s Got Talent. Drengen plejede ofte at synge for familie og venner, og nu håbede han på hurtig succes i talentprogrammet.

Dommerne var dog ikke så imponerede. Især ikke Simon Cowell.

Der gik ikke mange sekunder, før Simon på sin sædvanlige hårde måde havde stoppede hele forestillingen. “Du har misforstået det her fuldstændig”, udbrød en irriteret Simon. Og hurtigt forvandlede stemningen sig fra kæk til trykket og dæmpet.

Men Simon tilbød den 12-årige at forsøge sig med en anden sang. Så Shaheen valgte i stedet Michael Jacksons ”Who’s Lovin You” – et valg, som skulle ændre ALT.

Med den nye sang behøvede han bare 3 sekunder for at få publikum til at eksplodere i jubel, og dommerne var helt henførte. Tænk, hvilken stemme, der gemte sig derinde og bare ventede på at komme ud!

Drengens audition er som en rutsjebane af følelser: fra total katastrofe til eufori… og det er bare så skønt at se! I videoklippet kan du høre begge sange, men hvis du bare vil høre den, som sendte ham videre i konkurrencen, så kommer det 2 minutter inde i klippet.

https://youtu.be/jedoArOy0pE

Meget kan man sige om Simon Cowell, men dommerne er professionelle. Han forstod, at sangvalget ikke ydede den 12-årige retfærdighed, og selvom det kan lyde hårdt i øjeblikket, så var det præcis, hvad Shaheen havde brug for.

Del, hvis du også blev imponeret over den 12-åriges stemme og vil høre mere til den i fremtiden!