16-årige David er noget af det tætteste vi kommer på Elvis’ genfødsel

Med sin unikke stemme og storslåede karisma gjorde Elvis Presley et dybt aftryk på musikhistorien, inden han i 1977 forlod verden for tidligt. Mange kender ham som kongen af rock’n roll, og selv i Danmark finder vi et storslået museum dedikeret til at ære sangerens minde.

Mange har siden hans bortgang forsøgt at fortolke rockikonets sange, men det skal siges, at det ikke er så let endda. Derfor kunne folk ikke tro deres ører, da 16-årige David Thibault for tre år siden begyndte at slå igennem på nettet med sin træfsikre fortolkninger af Elvis. Flere kontaktede ham og fortalte, at det lød, som om Elvis var blevet genfødt.

For at se, om det nu virkelig kunne passe, at canadiske David var lige så dygtig, som den rigtige Elvis, inviterede talkshowværten Ellen DeGeneres den unge fyr ind i sit TV-program. Og ganske rigtigt, David overbeviste på publikum og TV-seere om, at Elvis lever videre gennem ham.

Lyt bare på denne fortolkning af juleklassikeren “Blue Christmas”. Millioner af mennesker verden over har hørt ham synge, og man forstår hvorfor. Så godt!

Fantastisk stemme – og David var endda kun 16 år, da det her blev indspillet! Del gerne klippet videre til en musikelsker, som vil værdsætte en klokkeren fortolkning af Elvis den dag i dag.