Ældre ægtepar var uadskillige: Nu har de begge mistet livet efter at have været syge med covid-19

Foto: FB/Shutterstock

Ægte kærlighed er noget af det fineste, vi har i livet. At finde nogen, der gør dig glad, som du vil tilbringe resten af ​​dit liv med, er sjældent.

Og det at være sammen ”indtil døden skiller os” er et løfte, langt fra alle kan holde.

Brenda og Terrance Studd tilbragte aldrig en dag fra hinanden. Deres kærlighedshistorie er imponerende.

De mødte første gang hinanden i 1953, da de blot var teenagere. Begge har kaldt det “kærlighed ved første blik”, hvilket gjorde dem klar til at blive gift tidligt.

Forelsket som teenager

Brenda har fortalt familien, at hun blev forelsket i Terrance, da hun så ham spille i et band på skolen. Han var den slags dreng, som alle piger længtes efter og strømmede over til. Brenda, som var en skønhedsdronning, fangede også straks Terrances interesse.

Allerede i en alder af 16 år gav Brenda et klart “ja” som svar, da Terrance gik ned på knæ. Snart blev teenagerne gift, men det var langt fra en teenageromantik, som mange måske tror. Dette par havde ikke planer om at bryde deres løfter.

Genrefoto: Shutterstock

Aldrig adskilt

Parret flyttede sammen i Loughborough, Leicestershire, og siden de blev gift, har de ikke brugt mange dage fra hinanden.

– De var aldrig, nogensinde adskilt – kun hvis en af ​​dem skulle på hospitalet, fortalte parrets datter Julie Mccluney, 60, The Epoch Times.

Hun fortsætter:

– Far var nødt til at blive på hospitalet i tre måneder for at redde sit ben efter at være faldet af sin hest, da jeg var omkring 17 år gammel. De var bare glade og tilfredse med at elske de enkle ting i livet, som hinanden, dans, spise ude, opera og bingo.

Døde med 3 dages mellemrum

Bortset fra hospitalsbesøg var parret aldrig adskilt. Ikke engang døden kunne adskille dem.

I september testede Brenda positivt for covid-19. Hun døde kort efter. Knap tre dage senere døde Terrance også.

– Far gav bare op efter mor døde. De kunne ikke leve uden hinanden, siger datteren Julie til The Epoch Times.

Sikke en kærlighedshistorie. Vi håber, at parret hviler i fred.

Exit mobile version