Anklageren: Kim Wall blev tortureret til døde af Peter Madsen

Peter Madsen tiltales for mordet på Kim Wall.

Ifølge anklager Jakob Buch-Jepsen bandt han hende i arme og ben.

Nu er anklageskriftet blevet offentliggjort, skriver blandt andre Ekstra Bladet.

Det var i sidste uge, at der blev rejst tiltale mod Peter Madsen – for mord og usømmelig omgang med lig.

Anklager Jakob Buch-Jepsen og politiet er overbeviste om, at Madsen havde planlagt at myrde Kim Wall. Madsen nægter sig fortsat skyldig i mordanklagen.

Nu er anklageskriftet blevet offentliggjort – og der står ifølge Ekstra Bladet, at Madsen nøje havde planlagt mordet. Han skal have taget både kniv, sav, tilspidsede skruetrækkere, strips og jernrør med ombord på ubåden og bundet Kim Wall fast, så hun ikke kunne bevæge sig.

Siden skal han havde stukket og slået hende, inden han parterede kroppen. Anklagen går også på grov seksuel mishandling. Ifølge anklageren har Madsen planlagt at bortskaffe alle fysiske beviser. Jernrøret blev brugt til at sænke beviserne ned på havbunden, før Madsen selv sank ubåden. Dødsårsagen er endnu ikke fastlagt, men det kan ifølge Buch-Jepsen være sket ved halsoverskæring eller kvælning.

Anklageren kræver fængsel på livstid og alternativt forvaring.

Madsens forsvarsadvokat Betina Hald Engmark har i en mail til det svenske nyhedsbureau TT skrevet, at hendes klient stadig nægter sig skyldig i drab, men erkender sig skyldig i at have parteret og smidt Kim Walls krop i vandet.

“Min klient er naturligvis påvirket af situationen, og han er ligesom jeg noget overrasket over anklageskriftets udformning baseret på de oplysninger, der findes i sagen. Alle oplysninger er endnu ikke kendt i pressen, så vi afventer retssagen, inden vi kommer med yderligere kommentarer”, skriver Betina Hald Engmark til TT.

Ifølge DR begynder retssagen i Københavns Byret den 8. marts, og man venter, at der falder dom i sagen den 25. april.