Cecilie Hothers store karriere-skifte: Det skal hun nu

Vejrværten Cecilie Hother skifter nu til DR, hvor hun skal være radiovært efter at have kastet sig ud i at være vejrvært på egen kanal.

Den står på en helt ny udfordring for 44-årige Cecilie Hother, der for ikke så længe siden barslede med sin egen vejrkanal på Instagram.

Nu tager hun endnu et vildt skridt i karrieren, for hun skal nemlig være radiovært på DR efter i en årrække at have været fast vejrvært på TV 2, før hun gik selvstændig.

Her bliver hun fast radiovært sammen med DR-værten David Mandel i et nyt lørdagsprogram under titlen ‘Det store talkshow’ på P4 ifølge Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother mistede sin søn under graviditeten: Deler hjerteskærende ord om sorgen

Foto: Anthon Unger/Her&nu/Ritzau Scanpix

Tingene bliver levende

Her vil de to få besøg af en række aktuelle, interessante og kendte danskere og vil tage en række emner på, der lige nu er aktuelle herhjemme, forlyder det.

– Det helt særlige ved vores nye værtspar er, at de kan gøre tingene levende, så lytterne kan mærke samtalerne helt ude i stuerne, siger Ralf Richardt Strøbech, der er chef for musik i DR i en pressemeddelelse.

Hos DR mener man, at det nye værtspar vil kunne gøre tingene levende, og deres samtaler nok skal nå helt ud i stuerne og engagere lytterne.

Cecilie Hother startede vejrkanal

Det er omkring et år siden, at Cecilie Hother sagde sit faste job som vejrvært på TV 2 op for at få mere tid til familien og øvrige projekter.

Herefter førte hun en idé ud i livet om at starte sin egen vejrkanal op på sociale medier, men nu melder hun sig altså igen under fanerne i et helt almindeligt fast job.

‘Det store talkshow’ får premiere den 11. marts og får fast sendetid fra kl. 14-16 om lørdagen og derudover vil der komme en ugentlig podcast under titlen ‘Den store podcast’.

Vi glæder os til at høre mere til Cecilie Hother i æteren!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!