Foto: Danske Spil

Dansker vandt milliongevinst: Nu skal jeg ikke skilles alligevel

– Nu skal jeg ikke skilles alligevel, lyder det fra en mand fra Herlev Kommune, efter han i fredags vandt en milliongevinst i Eurojackpot.

Hele 3.448.609 kroner vandt en heldig mand i tresserne i fredags, da han fik andenpladsen i eurojackpot.

Den glædelige nyhed kom som lidt af en overraskelse for manden, da han ikke havde fået tilmeldt sig mail- eller SMS-service, selvom han har et Plus-abonnement, så han var ikke forberedt på mandagens opkald fra Danske Spil.

– Altså det var jo helt surrealistisk. Vi stod og ventede på, at vores venner som vi skulle i sommerhus med, kom og hentede os. Så vi stod midt i pakningen, da han ringede fra Danske Spil. Jeg troede slet ikke på det i første omgang, men han sagde, at jeg jo kunne logge på min konto og se, at den var god nok. Men det havde jeg jo ikke tid til, for jeg skulle jo pakke. Så der gik en times tid, inden jeg fik det verificeret, og så skal jeg da indrømme at der kom en tåre i øjenkrogen både hos min kone og jeg, siger manden i en pressemeddelelse.

Vennerne blev straks indviet i parrets nye status, og turen blev ekstra munter med en god middag – naturligvis på de nye millionæreres regning.

Gevinsten kom på et godt tidspunkt for mandens ægteskab.

– Jeg har spillet i mange år, og da min kone og jeg gik på henholdsvis pension og efterløn for nogle år siden, så har min kone været lidt sur over, at jeg stadig brugte penge på at spille. Men nu er hun ganske tilfreds, og vil ikke skilles alligevel, siger han og griner højlydt.

Pengene kommer ifølge manden selv på et belejligt tidspunkt, da parrets opsparing er ved at være opbrugt, efter de er kommer på pension og efterløn, så nu skal pengene nydes med dem, som de holder af. Det gælder især parrets fire børn og 12 børnebørn, som selvfølgelig er blevet indviet i parrets store held.

– De nærmest råbte ind i røret: Det er løgn. Men så måtte jeg jo forklare, at der er to ting, jeg ikke joker med. Og det er dødsfald og penge. Men de blev meget glade på vores vegne, og vi har da også allerede talt om, at både børn og børnebørn skal have en skilling, siger manden.

Derudover har parret både planer på kort og langt sigt. Lige her og nu skal konen have tre nye BH’er, og så drømmer parret om at komme til enten New York eller de Vestindiske Øer.