Denis bortføres af vennerne – bryder sammen da han ser gravstenen på kirkegården

Vi ved alle sammen, at gode venner er guld værd. Men nogle gange dukker rørende historier op, som virkelig beviser, hvordan gode venner kan gøre en enorm forskel i livet. Dette er en af de disse historier.

23-årige Denis Lund Jensen fra Aabenraa har ikke haft noget let liv. Hans far gik bort i 2011, da Denis blot var 16 år gammel, og siden da har den unge mand kæmpet for at få en gravsten til sin far – men det har ikke været muligt på grund af splid i familien.

"Jeg har haft det enormt svært, og faktisk grædt over at der ikke er en sten på!", skriver Denis i et Facebook-opslag, som på kort tid er blevet delt af flere tusinde mennesker på Facebook.

Det har været nogle svære år for Denis Lund Jensen, som mistede sin far i 2011. Samme år gik hans mor også bort, og de er begge begravet på en kirkegård i Møgeltønder.

Siden da har Denis ønsket sig, at der kunne komme en gravsten på farens gravsted – han ligger nemlig begravet ved siden af Denis’ farmor og farfar, men det er kun de to, som har en gravsten, ikke Denis’ far, skriver Ekstra Bladet

“Jeg har siden min fars død ønsket en gravsten på hans grav, men en masse splid i familien fik en stopper for stenen skulle kunne komme på!”, skriver Denis i sit Facebook-opslag.

Men for nyligt skete der noget, som skulle ændre hele Denis verden. Noget, som hans venner stod bag – noget, som han aldrig vil glemme.

“Jeg har siden min fødselsdag her d 10 oktober, fået afvide at jeg ville få en rigtig stor gave men jeg ikke måtte vide hvad den var! Igår henter Dennis mig hjemme hos mig, jeg får en trøje hen over hovedet og bliver “bortført” jeg har selvfølgelig en masse tanker om hvad det kan være, og jeg er samtidig rigtig nervøs, for sådan noget har jeg aldrig prøvet før,” skriver han om oplevelsen, der snart skulle byde på en meget rørende overraskelse.

“Jeg kan ikke takke jer nok”

Denis får fjernet bindet for øjnene og han er blevet placeret foran farens gravsted. Til at begynde med opdager han ikke helt, at noget er forandret. Men snart går det op for ham, at der er kommet en ny gravsten – nemlig farens gravsten. Og tydeligt overrasket og berørt træder han væk fra graven lige hen i vennens arme, som giver ham et kram.

– Jeg er ikke vant til, at der er en sten, så jeg registrerede det ikke. Det var først, da han sagde, at jeg skulle kigge igen, at jeg registrerede det, forklarer Denis Lund Jensen over for Ekstra Bladet.

“Jeg har stadig ikke helt fattet at jeg har så gode venner der gør en så stor ting for mig, det er helt uvirkeligt! Tusind tak for verdens bedste gave nogen sinde drenge! Jeg kan ikke takke jer nok for det her! Ingen i verden har gjort en så stor ting for mig før! Jeg elsker jer og ingen kan erstatte jeres plads!”, skriver Denis om sine venner i Facebook-opslaget.

Se bortførelsen, den rørende overraskelse og Denis’ reaktion i videoen herunder:

Hvor er det rørende, at Denis’ venner har givet ham så smuk og stor en gave. Nu kan vi bare ønske Denis’ al held og lykke i fremtiden og dele historien for at hylde alle gode venner med et hjerte af guld.