“Det lille hus på prærien”-Laura forsvandt efter succesen: Sådan ser hun ud i dag

”Det lille hus på prærien” var en elsket amerikansk tv-serie, som gik rent ind i danskernes hjerter i 1970’erne og 1980’erne. Der blev indspillet ni sæsoner af den populære dramaserie, som er blevet genudsendt mange gange, blandt andet på TV2 Charlie.

Hvor mange mindes ikke Laura, som vi seere fulgte fra hun var barn til hun blev voksen og selv fik børn!

Hvad mange måske ikke ved er, at der også blev lavet et pilotafsnit, inden det blev besluttet, at tv-serien skulle indspilles, som det også sker for mange andre serier. “Det lille hus på prærien” er baseret på Lauras eget liv og for instruktøren Michael Landon lykkedes det at skildre familielivet og det lille samfunds fællesskab. Det ledte til at serien fik en varm modtagelse rundt om i hele verden.

Den dag i dag kommer der stadig mange nye serier, fordi serien bliver genudsendt. Jeg tror, at det er fordi seriens temaer er om familie og sociale sammenhæng.

Der er nu gået 34 år siden det sidste afsnit af serien blev indspillet, og skuespillerne mødes stadig regelmæssigt til genforeninger. “Laura” som blev spillet af Melissa Gilbert har lavet flere film bagefter, men ikke haft nogle større roller siden gennembruddet i “Det lille hus på prærien”.

Sådan ser den tidligere barnestjerne i dag.

Melissa Gilbert og Alison Arngrim som Laura og Nellie i tv-serien på den tid, hvor den foregik.

Posted by Lilla huset på prärien on Monday, November 2, 2015

Tv-seerne fulgte Laura gennem hele livet – fra barnsben til hun stiftede sin egen familie.

Posted by Lilla huset på prärien on Monday, November 2, 2015

<3

Posted by Lilla huset på prärien on Sunday, December 6, 2015

Efter serien blev sendt har Melissa Gilbert som spiller Laura medvirket i en musical, hvor hun spiller moren i familien.

Posted by Melissa Sue Anderson Fan website on Sunday, February 8, 2015

Men efter tiden som barnestjerne i den elskede serie har livet i Hollywood ikke været glimrende for den 53-årige skuespiller.

Posted by Melissa Sue Anderson Fan website on Friday, February 13, 2015

Efter sin store successtart gjorde Melissa Gilbert alt for at passe ind i skønhedsidealet som Hollywood har dyrket gennem årene.

Posted by Lilla huset på prärien on Tuesday, November 8, 2016

Hun oplevede stort pres på sig selv og sin krop, og fik flere skønhedsoperationer på grund af dette i mange år. Men nu har hun stoppet det – og føler sig som et helt nyt menneske!

– Der findes en mentalitet i Hollywood som ikke accepterer, at kvinder ældes eller tager på i vægt eller helt enkelt er dem selv, siger hun til magasinet First For Women ifølge Expressen.

Posted by Melissa E. Gilbert on Tuesday, October 16, 2012

– Jeg gik samme vej som mange andre – jeg fik ordnet næsen, brysterne, brugte fillers og Botox, men ikke længere. Jeg har fået fjernet mine brystimplantater og jeg bruger ikke længere fillers eller Botox, eftersom jeg er en 53 år gammel kvinde og jeg forsøger stadig at omfavne den her aldringsprocess, siger hun.

Posted by Melissa E. Gilbert on Monday, February 20, 2017

Nu vil hun i stedet lade sin krop ældes på naturlig vis!

Beautiful Melissa

Posted by Sandy Peckinpah on Thursday, October 27, 2011

Hun fortæller til magasinet, at hun har det godt i dag!

Lovisa Han Photography 2011

Posted by Sandy Peckinpah on Thursday, October 27, 2011

– Lige nu er jeg fysisk uden smerter og sund og rask, siger “Laura” fra “Det lille hus på prærien”, som efter tv-serien har haft roller i film som Nip/Tuck, The Diary of Anne Frank og Choices of Heart, men er ikke set på det store lærred i ti år.

Derimod har hun været med i den amerikanske program “Let’s Dance” for seks år siden, og hun har siden brugt tiden på at skrive bøger, blandt andet om “Det lille hus på prærien”!

Posted by Melissa Sue Anderson Fan website on Saturday, January 24, 2015

Posted by Little House on the Prairie on Thursday, March 1, 2012

Del gerne hvis du også så “Det lille hus på prærien” og ønsker “Laura” held og lykke i femtiden!