Din sovestilling afslører hemmeligheder om din personlighed

Det er både sundt og dejligt at lade batterierne op. Som de fleste ved, kan en god nats søvn virkelig være gavnlig for krop og sind, men måden du knalder brikker på kan faktisk sige en hel del om din personlighed.

Hvis man tror på den enkle test fra Brightside, så afslører din sovestilling personlighedstræk, som kan være interessante at kende til. Man kan jo selv bedømme, om man tror på testen, men det kan være, at den gør dig lidt klogere på dig selv, så hvorfor ikke give den en chance?

1. Hvis du ikke kan sove uden at ligge på siden og bøje knæene ud – som ovenfor – ja, så er du en rolig og pålidelig person.

Det er ikke let at gøre dig vred, og du er ikke bange for fremtiden. Du smiler selv op de værste tidspunkter, og kan tilpasse dig uden problemer til næsten alle ting i livet.

2. Hvis du primært sover i fosterstilling, så har du ofte brug for at føle dig beskyttet, forstået og sympatiseret med. Ved at rulle dig sammen på denne måde, forsøger du at gemme dig væk fra problemerne, du står overfor i den virkelige verden. De perfekte veje at går med dit talent og dit potentiale er med ting som at male, danse eller skrive en blog.

3. Hvis du sover på maven med dine arme og ben spredt ud, så er du en leder. Du er impulsiv og tager initiativ, og sørger for, at der orden i både dit private og professionelle liv. Du foretrækker at planlægge ting på forhånd og er ikke stor tilhænger af uventede overraskelse. Dine evner til at tage ansvar hjælper dig til at opnå succes.

4. Hvis du sover på ryggen, er du højst sandsynligt en positiv person, som elsker livet. Du er vant til at være midtpunkt for opmærksomheden og elsker godt selskab. You arbejder stædigt og hårdt, men også logisk, og du foretrækker altid at fortælle sandheden. Folk som sover i denne position har ofte meget stærke personligheder.

5. Hvis du sover som en soldat på vagt, på ryggen og med hænderne ned langs siden, er du en afbalanceret person, som kender sine mål i livet og går hårdt efter at opnå dem. Du kan være streng og krævende, men du kræver mest fra dig selv af alle.

6. Hvis du sover med et ben bøjet halvt på siden, halvt på maven – som ovenfor – er der god chance for, at du har en uforudsigelig personlighed, som ofte vil på eventyr. Dit humør kan skifte meget hurtigt, og det kan være forvirrende for dem omkring dig. Meget ofte har du svært ved at træffe beslutninger, fordi mulighederne er mange. På arbejdet og i livet generelt foretrækker du stabilitet, stilhed og rolighed.

Hvis du sover i flere positioner, og ikke bare en, er det et tegn på, at du har en personlighed med mange facetter, som du ikke helt selv forstår endnu…

Kender du nogen, som bør se dette? Flere vil med sikkerhed gerne vide, hvad deres sovestilling siger om dem. Hjælp gerne ved at dele!