Efter kræftsygdom: Nu er der nyt om Kim Larsen

I starten af januar kom det frem, at Kim Larsen var ramt af kræft. Selvom det var en hård besked at give offentligheden var Kim Larsen dengang ved godt mod, og nu er der godt nyt fra sangeren.

 

 

 

I starten af året kom det frem, at Kim Larsen i december var blevet diagnosticeret med prostatakræft. Det betød, at sangeren måtte fokusere på sit helbred, og måtte aflyse vinterturnéen.

Men nu er der godt nyt til fans af den danske sanger.

– Allerførst: Jeg skal hilse fra Kim Larsen og sige mange tak for alle de venlige hilsner, der er sendt til ham bla. via denne facebookside. Det går rigtigt godt fremad med Kim Larsen, og han følger rekreationsplanen fint. Han og bandet ser meget frem til sommerkoncerterne, skriver Kim Larsens manager Jørn Jeppesen på Kim Larsen & Kjukkens Facebookside.

Foruden den gode nyhed om Kim Larsens fremgang, kan de blandt andet også fortælle, at bandet skal optræde på SMUKFEST 2018.

Ifølge Kræftens Bekæmpelse rammes 4464 danske mænd hvert år af prostatakræft.

NYT FRA KIM LARSEN & KJUKKENAllerførst: Jeg skal hilse fra Kim Larsen og sige mange tak for alle de venlige hilsner,…

Posted by Kim Larsen on Thursday, February 1, 2018

 

Hvilken glædelig nyhed! Hvor er det godt at høre, at det går fremad for den danske nationalskjald. Nu deler vi dette og hjælpes ad med at ønske ham god bedring! 

Foto: Wikimedia Commons / Jørund Føreland Pedersen