Efter stenkast mod danske bilister skrider multimillionæren Magnus til handling: ‘Jeg gør det i frustration’

Foto: Shutterstock

Multimillionæren Magnus Kjøller, 37, fra Bornholm har fået nok af stenkast mod danske biler på E65.

Han udlover nu en belønning på 10.000 SEK til alle, der kommer med afgørende tips til politiet. Det skriver Kvällsposten.

Dette er et genrefoto. Foto: Shutterstock

Over hundrede danske biler er blevet ramt af genstande og flere ruder er blevet knust på E65. En person har mistet synet på det ene øje, og begivenhederne har skræmt flere bilister, der er nødsaget til at køre på strækningen.

Mange har prøvet at køre andre veje mens andre har iført sig cykelhjelme og visir som beskyttelse mod eventuelle stenkast.

På trods af at stenkasten mod danske bilister fortsætter, er det ikke lykkedes politiet i Sverige at komme frem til en løsning.

Nu vil multimillionæren Magnus Kjøller bidrage til, at gerningsmændene arresteres og udlover 10.000 SEK i belønning til alle, der kan komme med et afgørende tip til politiet.

– Jeg gør det i frustration og hjælpeløshed over, at det svenske politi ikke har været i stand til at anholde gerningsmanden endnu. Det er noget, der påvirker enormt mange mennesker, siger han til Ekstra Bladet.

‘Et mirakel at ingen er døde’

Magnus skriver selv om sin dusør på Facebook.

I de seneste måneder er mere end 100, hovedsageligt danske biler, der kører til og fra Bornholm via Ystad, blevet ramt af sten kastet mod dem på motorvejen. Flere mennesker er blevet såret, og det er et mirakel, at ingen er død!, skriver han i sit opslag og fortsætter:

– At en enkelt person (eller få personer) kan terrorisere så mange uskyldige mennesker er overhovedet ikke acceptabelt, og at dette har foregået i flere måneder, tilsyneladende uden at politiet har formået at arrestere nogen for disse forbrydelser, er fuldstændig ubegribeligt.

Politiet: ‘Han gør det i god vilje’

Magnus bor normalt i Dubai, men når han er hjemme i Sverige, bor han på Bornholm og er tvunget til selv at køre ruten.

– Som bornholmer, der også kører på denne vej, mærker man tydeligt den frygt, der er skabt blandt både turister og lokale. Det skader Bornholms turistindustri, men hvad der er endnu værre er, at flere mennesker er blevet såret, og det er kun et spørgsmål om tid, før dette får fatale følger, skriver han i indlægget.

Skånepolitiets pressetalsmand Ewa-Gun Westford kender til Magnus Kjøllers lovede dusør.

– Han gør det selvfølgelig i god vilje og vil være med og bidrage, men jeg ved ikke rigtigt, hvordan det rent praktisk vil fungere, siger hun til Kvällsposten.

Det er frygteligt med de stenkast! Tænk at man kan finde på sådan noget!

Hvad tænker du om sagen her?

Del gerne dine tanker med os i kommentarsporet under artiklen på Facebook nu!

Exit mobile version