Foto: Danske Spil

Københavner vinder 5,9 millioner kroner – giver konen den vildeste gave

Næsten seks millioner kan en heldig vinder sætte ind på kontoen, efter at have vundet i Eurojackpot. Men det er hans kone, der har fået den vildeste gave.

En mand i 50’erne fra Københavns Kommune havde glemt alt om sin kupon, da han pludseligt fandt den i jakkelommen. Han havde travlt med at komme ned og træne, så han fik sin søn til at tjekke tallene igennem.

– Jeg tror, jeg havde været væk i 15- 20 minutter, da min søn ringede og var meget insisterende på, at jeg skulle komme hjem igen. Han var helt oppe at køre, så jeg var bange for, at der var ild i lejligheden, eller der var sket noget andet sindsygt, siger han i en pressemeddelelse.

Manden havde ifølge sønnen vundet 5 988 628 kroner i Eurojackpot, så det hastede med at få faren hjem, så de kunne tjekke det sammen.

– Vi tjekkede igen og igen, og så jublede vi bare. Det var jo helt vildt. Det er yderst sjældent, at jeg køber en kupon, og jeg gjorde det egentlig bare for sjov. Jeg har aldrig rigtig troet på held, men på hårdt arbejde. Men nu er jeg da blevet lidt omvendt, siger den nyslåede millionær.

Manden er vokset op i et andet europæisk land, men kom til Danmark for 30 år siden, da han mødte en dansk kvinde. Hende er han stadig gift med i dag.

– Danmark har jo de smukkeste kvinder, og jeg var meget heldig at møde min kone. Vi slog os ned her i landet, da det er et godt sted at opfostre sine børn og i det hele taget et godt land at bo i – bortset lige fra vejret, siger han med et grin.

Parret har allerede talt om, hvad de mange penge skal bruges på. De vil betale deres boliglån på omkring to millioner ud, og derudover skal deres søn forkæles. Men resten – næsten fire millioner – har manden overladt til konen at bestemme over.

– Altså ikke for at lyde blærerøvsagtig. Men vi mangler ikke noget. Så dem har hun fået at lege med. Du ved, happy wife, happy life. Haha. Hun må selv bestemme, om hun investerer dem eller går ned i Chanel butikken. Men hun er en meget klog kvinde, så hun skal nok få brugt dem på en fornuftig måde, siger manden.

Stort tillykke med gevinsten til den heldige mand og hans familie.