Gademusikanten ignoreres af alle som går forbi – så kigger han ned og ser det yderst søde publikum

Youtube

Ingen virkede til at værdsætte den malaysiske mands optræden, alle som gik forbi ignorerede ham. Han var på vej til at give op – for der var alligevel ingen som brød sig om det. Men lige pludseligt kiggede han ned og fik øje på noget utroligt.

Det var en mildt sagt uventet gruppe af publikum, som var dukket op. Men der sad fire kattekillinger og kiggede med store øjne. En ven til musikeren producerede en video af det fantastiske øjeblik.
“Min ven var på vej til at stoppe sin optræden, men der var ikke mange som lyttede. Han blev frustreret og næsten oprørt. Men han bestemte sig for at synge en sang til”, siger han.

Videoen viser, hvordan fire kattekillinger går frem til gademusikanten og sætter sig på første række for at nyde showet.
“Lige pludseligt kom kattekillingerne frem og satte sig foran ham. Det var som om kattene følte med ham og ville vise deres støtte”.

Kattekillingerne virkede helt opslugte af mandens musik, de satte sig foran ham og spærrede øjnene op og nød forestillingen. De bevægede sig i takt med musikken! Den malaysiske musikant kunne ikke tro sine egne øjne og begyndte at grine, da han fortsatte med sangen.

Se den fantastiske video nedenfor og glem ikke at dele dette med familie og venner for at lyse deres dag op! 

Exit mobile version