Han lægger en gammel sok på instrumentbrættet – og slipper for dug på bilruden for altid

Foråret er kommet – og det samme er et meget skiftende vejr. Den ene dag kan der være solrigt og behageligt varmt, den næste dag kan der være koldt og gråt. Det betyder også, at man aldrig kan vide sig sikker, når det kommer til dug på bilruden, især om morgenen, hvis man er en af de mange danskere, som kører til jobbet.

Og de fleste har prøvet at være tvunget til at kigge ud igennem et minimalt hul i ruden, hvor man tørrer duggen væk, mens man kun kan køre med sneglefart hen til arbejdet.

Men dette forår – og alle fremtidige årstider – bliver anderledes, efter du har set dette trick. Det er faktisk lige så genialt, som det er enkelt, og det gør, at du ikke længere behøver at bekymre dig om dug på ruden.

Du skal bruge:
Et par hele strømper
Gaffatape
Kattegrus

1. Kontroller først og fremmest, at der ikke er hul i strømpen. Træk den derefter igennem rullen, som på billedet herunder.

Youtube

2. Hæld kattegrus i ned strømpen.

Youtube

3. Fjern herefter taperullen og slå en knude på strømpen.

Youtube

4. Træk nu den anden strømpe over den første strømpe, for at gøre den mere kompakt.

Youtube

5. Læg strømpen på instrumentbrættet eller under et sæde.

Youtube

6. Kattegruset kommer nu til at absorbere fugten i bilen – og en gang for alle slipper du for dug på bilruderne!

Bildkälla: Youtube

Se denne video, hvis du vide endnu mere om, hvordan du går til værks:

Det er hurtigt at lave, koster næsten ingenting og sørger for, at du kan glemme alt om irriterende morgener med dug på ruden.

Del hjertens gerne det smarte tip med folk du kender, der er helt sikkert mange, som vil blive glade for at opdage dette trick.