Hjerteskærende: 34-årig brud dør i tragisk uheld få timer efter sit bryllup

Det værst tænkelige er desværre sket for et amerikansk ægtepar kort tid efter, at de var blevet gift.

Når folk tænker på et bryllup, så er det ofte tanker som kærlighed, lykke og fremtiden, der kommer til en.

For nogle er det også den største dag i livet, og det er da også klassisk, at flere mennesker fortæller, hvordan de ligefrem drømmer om det perfekte bryllup.

Desværre er det slet ikke tilfældet for det amerikanske ægtepar Aric og Samantha Hutchinson.

Her var det i stedet en forfærdelig tragedie, der endte med at udspille sig, hvor familien skulle have fejret det lykkelige brudepar, nu i stedet skal planlægge en begravelse.

Aric Hutchinson og Samantha Hutchinson var netop blevet lykkeligt gift i Folly Beach i den amerikanske delstat South Carolina.

Til slut er det selvfølgelig tradition, at de resterende familiemedlemmer og venner blandt bryllupsgæsterne sender parret glædeligt afsted.

Nu kan gommens mor, Annette Hutchinson desværre fortælle, at tragedien indtraf kort tid efter, at parret forlod bryllupsreceptionen.

Artiklen fortsætter under billedet…

Bryllup
Stockfoto fra bryllup. Foto: Shutterstock

Dræbt af spritbilist

– Hej, mit navn er Annette Hutchinson, jeg er mor til Aric Hutchinson, gommen. Aric mistede sit livs kærlighed, da min nye svigerdatter, Samantha “Sam” Hutchinson blev dræbt af en spritbilist kort tid efter, at de forlod deres bryllupsreception, skriver hun på en GoFundMe-side, hvor hun samler penge ind til svigerdatterens begravelse og hospitalsregninger.

Arics tilstand er kritisk og har allerede været igennem to rekonstruktionsoperationer, og så har han brækket flere knogler og er blevet konstateret hjerneskadet.

Annette skriver, at bilisten kørte ca. 104 kilometer i timen i en zone, hvor man måtte køre 40 kilometer i timen.

Hertil fortæller Annette også, at hendes svigersøn Benjamin og barnebarn Brogan også var med i bilen. De er ligeledes også kommet til skade, hvortil Benjamins skader skulle være voldsomme.

På siden deler hun også voldsomme billeder af sønnen, svigersønnen og barnebarnet, der alle er kommet voldsomt til skade.

Annette fortæller de hjerteskærende oplysninger om, at hun fik sønnens vielsesring i en plastikpose på hospitalet blot fem timer efter, at svigerdatteren havde givet ham ringen på ved alteret.

Annette havde $100.000 som mål, men som det fremgår af siden, så har hun nu indsamlet over $570.000, hvilket svarer til over 3.8 millioner danske kroner.

I skrivende stund har lidt over 14.000 personer doneret.

Det amerikanske medie CNN skriver, at politiet har anholdt en 25-årig kvinde i sagen.

Sikke en forfærdelig tragedie. Lad os sende varme tanker til de pårørende i kommentarsporet. Del også gerne artiklen.

Exit mobile version