Hvis du troede at babyservietter kun var til barnenumser så ser her! 14 tips alle bør kende til

Pixabay

1. Hjælper med at lade sandet blive på stranden

At være på stranden plejer at være et lækkert indslag i ferien, men det er så irriterende at finde sand hjemme i månedsvis efter. Tør det væk med en babyserviet og slip for at slæbe det med hjem.

2. Fjern uønskede mærker fra kridt

Har din lille guldklump fået fat i et kridt og tegnet flotte kunstværker overalt? Intet problem, bare tør det af med en serviet, og så er tæppet eller væggen så god som ny.

3. Hjælper ved irriteret næse

Hvis man er forkølet og pudser næse i ét væk, bliver man lidt rød og irriteret omkring næsen. Hvis du i stedet bruger en babyserviet, skulle du slippe for irritationen – og så dufter det jo også meget godt.

Flickr/KenBosma

4. Modvirker strithår

Har du svært ved at styre håret? Brug en babyserviet og få håret til at ligge, som du vil have.

5. Mod svedeture

Opbevar en pakke babyservietter i køleskabet, så du kan køle dig med dem og slippe af med svedperler.

6. Fjern kaffepletter fra stof

Babyservietter skulle være gode, hvis du har spildt kaffe på dit tøj eller en dug. Prøv selv og se, hvordan babyservietten skulle gøre en forskel!

WikimediaCommons/Th145

7. Deodorantpletter

Noget, der virkelig irriterer mig, er, når man lige har været i bad, tager deodorant på, finder en ren trøje, og så er de der: deodorantpletter i begge sider af trøjen. Aldrig mere. Pletterne skulle være væk på et øjeblik, hvis du bruger en babyserviet.

8. Fjern pletter fra bruncreme

Hvis du har prøvet at bruge bruncreme, har du måske oplevet, at man kan blive lidt plettet – noget du helst vil være fri for. Tør det ramte område af med en babyserviet, så du kan slippe for at blive afsløret i ikke at være rigtig solbrændt, skriver Organization Junkie.

9. Fjern hårfarvepletter

At farve håret hjemme er langt billigere end at gøre det i en salon, men hvis du ikke er vant til det, er det let at få farve på huden, som kan være svær at få væk.

Også her er babyservietten din ven i nøden.

WikimediaCommons

10. Giver skinnende planter

At have planter derhjemme er både smukt og beroligende, men det er ikke så pænt, hvis de er møgbeskidte. Tør bladene af med en babyserviet. Så ser planten atter grøn og skinnende ud, skriver Expert Home Tips.

11. Rengør lædermøbler

Babyservietter er som skabt til at vedligeholde og rengøre beskidte lædermøbler. Tør det ramte område af, og dit møbel er igen smukt.

12. Gør skraldespanden ren

Ingen kan lide lugten af affald, men nogle gange bliver lugten siddende, selvom du har skiftet affaldspose. Det kan skyldes, at posen har lækket inde i holderen. Tør holderen af, og så skal du nok slippe af med stanken.

13. Puds sko

Har du ingen skocreme? Også her skulle babyservietterne kunne bruges til at løse problemet.

14. Lindrer smerter ved hæmorider

Har du prøvet at have hæmorider, ved du, at det ikke overhovedet er rart, men også her skulle babyservietten virke. Dyp den i lidt Witch Hazel Water og tør det ramte område af. Du bliver overrasket over, hvor godt det vil virke, skriver Organization Junkie.

Flickr/Alex-501

Syntes du også, at disse tips virker letanvendelige?

Del gerne artiklen med dine venner på Facebook, de vil garanteret takke dig bagefter!

Exit mobile version