Johnny Madsen måtte aflyse koncerter grundet sit dårlige helbred: Nu deler han nyt

Musikeren Johnny Madsen har sat sit sceneliv på standby efter sygdom, men nu har han det godt og nyder tilværelsen på Fanø.

Der har været stille om Johnny Madsen i hvert fald som musiker de seneste år, for efter en ordentlig omgang corona, der gav senfølger, satte han sine optrædener på standby.

Nu er han dog klar med en ny bog under titlen ‘Tilværelsen blev min skæbne’, hvor han fortæller om livet som musiker på landevejene.

Han nyder tilværelsen på Fanø og har heldigvis fået en positiv melding fra lægen omkring sit helbred på bagkant af sin sygemelding.

– Det går forrygende! Jeg har lige været ved lægen og fået rigtig gode tal. Selv kolesterolen var i top! Og nyrer og lever. Men det skal jeg jo nok få splittet ad igen, siger han til Ekstra Bladet.

Johnny Madsen
Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix

Eftermæle er ikke vigtigt

Det er gode nyheder, for Johnny Madsen har længe haft problemer med ryggen og har ikke optrådt siden 2021.

Han beskriver også, at han som kunstner har meldt sig ud af samfundet, ikke indgår i sociale relationer og bor alene – det betyder også, at han er lykkelig men ensom.

Gennem livet er Johnny Madsen klar over, at han har gjort nogle mennesker glade og kun få fortræd, og derfor går han heller ikke så meget i sit eftermæle, fortæller han.

Dog har musikeren for nyligt mistet sin mor, så der har også været en sorg at skulle igennem, og det har også fået ham til at gøre sig tanker om døden, fortæller han ærligt.

Hvor er det godt også at høre positivt nyt fra Johnny Madsen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!