Kates smukke hilsen til Diana – her hædrer hun sin svigermor

De nåede aldrig at mødes, Kate Middleton og prinsesse Diana. Den tragiske bilulykke i Paris i 1997 rev Diana fra Storbritannien, verden og fremfor alt hendes to drenge, William og Harry, alt for tidligt.

29. april 2011 giftede William sig med sin Kate, og det blev et bryllup, verden aldrig glemmer!

Og den dag i dag mærker man stadig, at Diana har sat sine spor… Her er det seneste eksempel, hvor netop Kate ærer mindet om sin svigermor.

Der er nu gået seks år, siden William og Kate sagde ja til hinanden.

Wikimedia

De har to børn sammen, prins George og prinsesse Charlotte.

Wikimedia

I tirsdags var prinseparret til dronning Elizabeths årlige vinterreception, hvor diplomater kommer. Det var også der, Kate blev fotograferet med en meget interessant detalje på hovedet: Dianas tiara, skriver blandt andre E! Online.

Kate havde desuden en fantastisk håropsætning.

Det er tredje gang, at Kate bærer tiaraen. Tidligere har hun haft den på ved samme reception i 2016 og 2015.

Det var omkring 1913 eller 1914, at dronning Mary fik tiaraen, og da hun døde i 1953, fik dronning Elizabeth II den. Fra 1981 blev den båret af Diana.

Men tiaraen er ikke det eneste, Kate Middleton har båret – se bare på billedet herunder og læg mærke til perlekæden, som også har været båret af både dronning Elizabeth og prinsesse Diana.

Men det var jo naturligvis ikke altid, at Diana bar den kostbare tiara. Ofte kunne vi se hende som folkets prinsesse på opgave i verden.

Foto: Shutterstock

Præcis som med Kate.

Del gerne videre og synes godt om, hvis du også synes, at det er smukt, at William og Kate vil passe på Dianas arv! ❤️