Kristian Thulesen Dahl stiller ikke op for Dansk Folkeparti til næste valg

Kristian Thulesen Dahl ankommer, da Dansk Folkeparti holder gruppemøde på Christiansborg, tirsdag den 14. december 2021.. (Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix)

Den tidligere formand for Dansk Folkeparti, Kristian Thulesen Dahl, har bestemt sig for, at han ikke vil stille op for partiet til næste valg.

Gennem ti år var Kristian Thulesen Dahl formand for Dansk Folkeparti, inden han valgte at trække sig. Herefter blev Morten Messerschmidt i januar valgt som ny formand.

Men det har ikke været nok for Kristian Thulesen Dahl at stoppe som formand. I et interview med Radio4 siger politikeren nu, at han ikke genopstiller for partiet ved næste valg.

– Dem, der har et stort problem med mig i partiet, har ikke bare fået mig til at gå af som formand, nu opnår de også, at jeg ikke genopstiller til næste folketingsvalg. Så hvad mere ønsker de?

En af de ting Kristian Thulesen Dahl kommer ind på er, at partiet offentligt havde talt om, at han fremadrettet kunne have flere ordførerskaber end den ene post han har nu som forsvarsordfører. Ifølge politikeren skulle den dialog have været holdt internt.

Det er ikke kun Kristian Thulesen Dahl, der har oplevet de interne stridigheder.

Dansk Folkeparti har den seneste tid været præget af en række stridigheder, hvor flere folketingspolitikere har meldt sig ud af partiet og nu sidder som løsgængere. På Samme måde har mange lokalpolitikere meldt sig ud af partiet.

Ved ikke om han stiller op for et andet parti

Selvom han fortsætter i Dansk Folkeparti frem til valget, så har politikeren endnu ikke besluttet sig for, om han vil stille op for et andet parti til næste valg.

Gennem længere tid har der været spekulationer om, hvorvidt den tidligere Venstre-politiker Inger Støjberg ville starte sit eget parti. De spekulationer har også ført til rygter om, at de to politikere var ved at finde ud af noget sammen politisk.

Under den seneste valgkamp turnerede de to rundt sammen, og det fik rygterne til at blusse endnu mere op.

Derfor bliver der holdt ekstra øje med Kristian Thulesen Dahls udmelding fra politisk side.

Hvad mener du om Kristian Thulesen Dahls udmelding. Kom gerne med din mening i artiklens kommentarspor på Facebook.

Exit mobile version