Kunderne raser over skiltet på døren – restaurantens svar: Synd for jer, vi tager det ikke ned!

Politiet og andre som arbejder for at opretholde samfundet arbejder hårdt og mange mener, at de er underbetalte. Deres job er måske de hårdeste, men også blandt de vigtigste vi har i landet. 

Det ville en restaurant i den amerikanske by Gallipolis, Ohio, gøre opmærksomme på og hylde. Derfor tog ejeren en beslutning og en dag hængte et hjemmelavet skilt op på yderdøren – og det har fået mange til at løfte øjenbrynet. 

Foto: Facebook/Ohio Going Blue

På lappen står der:

Alle uniformerede politibetjente spiser gratis hver dag, hele dagen.   

Jeg synes, at det er et tydeligt bevis på, at betjentene i den her by får megen respekt for deres hårde og vigtige arbejde. Det må være så opløftende for politibetjentene at blive mødt af dette! En rigtig fin idé af ejeren, som fortjener alle likes i verden. 

Og det er ikke underligt, at siden billedet blev udgivet på Facebook, er det blevet nydt af titusinder.

Foto: Facebook/Ohio Going Blue

Dem som arbejder i KFC-restauranten har også kommenteret på Facebook og bekræftet, at det er rigtigt – de serverer politiet gratis måltider året rundt. Det har fået mange i byen til at løfte øjenbrynet. 

Men ikke alle er lige glade for skiltet. 

Nogle skriver, at det ikke bare er politiet som fortjener det privilegium –  men for eksempel også ambulanceførere, sygeplejesker og andet udrykningspersonale. En betjent skrev så følgende svar: 

”Det her er en positiv opdatering på Facebook, men nogle af jer ser ikke helheden. Som betjent går jeg ikke ind noget sted og forventer eller vil have noget gratis… eller endda en rabat, uanset om jeg bærer uniform eller ej. Og jeg kan meddele, at andre betjente føler på samme måde. Vi vil ikke have nogen “specielbehandling”. Grunden til vi lagde dette op på Facebook er for at vise det faktum, at KFC-restauranten vil hylde kampen mod forbrydere. Til jer som synes andre uniformer også burde anerkendes, kan jeg kun sige: ABSOLUT”. 

Foto: Facebook/Ohio Going Blue

Politiet bruger deres liv til at beskytte borgerne og samfundet. I Danmark diskuteres det ofte, om deres løn burde være højere og om deres arbejdsvilkår skal forbedres. Det er en god idé, selvom andre i uniformer også bør anerkendes! De er alle et grundlæggende element i vores land, og jeg er stolt over deres vigtige indsats. 

Tryk på “Synes godt om”, hvis du synes restauranter i Danmark bør følge dette gode eksempel – for at hædre udrykningspersonalets vigtige arbejde!