Kvinde fastgjort til sit sæde med tape efter at have forsøgt at åbne flydøren midt under flyveturen

En kvinde skulle spændes fast på sit sæde med gaffatape på en American Airlines-flyvning, efter at hun forsøgte at åbne en dør til flyet midt i flyvningen.

Passageren, der ikke er blevet navngivet, var på flyet fra Dallas-Fort Worth til Charlotte den 6. juli, da hun forsøgte at åbne frontdøren, mens flyet var i luften.

Da kabinepersonalet skyndte sig at stoppe hende, blev en stewardesse, ifølge American Airlines, bidt og fysisk angrebet.

Ifølge det engelske medie Business Insider startede postyret en time i den to-timers flyvetur.

https://www.tiktok.com/@notkenna1717/video/6983011887957019910

– Hun sagde: ‘Jeg er nødt til at komme ud af dette fly’, og hun gik op til udgangene og begyndte at banke på dørene og sagde: ‘Du skal slippe mig ud af dette fly!’

Kvinden måtte holdes tilbage i sit sæde ved hjælp af tape, så flyvningen med de i alt 190 passagerer kunne lande sikkert.

En video, der er blevet delt på TikTok, viser kvinden, der bliver tilbageholdt, mens de resterende passagerer forlod flyet i Charlotte lufthavn.

Kvinden blev transporteret til et hospital for at blive undersøgt, efter at flyet landede sikkert i Charlotte Douglas International Airport, sagde flyselskabet.

En talsmand fra American Airlines fortalte følgende til mediet Business Insider i en e-mail:

https://t.co/nkLZjV6Naw?amp=1

”[Kvinden] forsøgte at åbne den forreste boardingdør og overfaldte fysisk en flyveleder. Vi bifalder vores besætning for deres professionalisme og hurtige indsats for at beskytte dem om bord.”

Flyselskabet har anbragt kvinden på Amerikaners “interne” flyve-liste i afventning af efterforskning, ifølge FOX News.

Du kan se den fulde video herunder:

Jeg kan ikke forestille mig, hvor frygtindgydende dette måtte have været for personalet og passagererne ombord.

Det var heldigt, at historien endte godt, og flyet landede sikkert.