Louise Borglit blev dræbt for to år siden – nu jagter politiet nye spor

For lidt over to år siden blev gravide Louise Borglit dræbt, mens hun luftede hund i Elverparken i Herlev. Nu har politiet startet en ny søgning i sagen.

Onsdag formiddag har Københavns Vestegns Politi indledt en fornyet søgning med politihunde i Herlev.

Det sker i et forsøg på at finde nye spor i sagen om det brutale drab på gravide Louise Borglit tilbage i 2016.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

– Selv om vi tidligere har haft omfattende søgning med politihunde og at drabet ligger mere end to år tilbage i tiden, så vurderer vores eksperter, at det fortsat vil være muligt at finde spor, hvis gerningsmanden har afsat sådanne i tiden umiddelbart efter gerningstidspunktet, siger politikommissær Ole Nielsen.

Tidligere i år nedsatte Københavns Vestegns Politi en gruppe med erfarne efterforskere fra andre politikredse til at se på sagen med friske øjne. Den fornyede søgning med politihunde sker på baggrund af denne gruppes anbefalinger og tidligere efterforskning.

– Det er en række spor vi tidligere har set på, som vi nu vender igen. Det skal tages helt bogstaveligt, at vi fortsat efterforsker dette bestialske drab og derfor opfordrer vi fortsat også vidner til at kontakte os, hvis man ligger inde med viden, man ikke tidligere har delt med politiet, siger Ole Nielsen

Det er et område øst for gerningsstedet, som bliver undersøgt onsdag formiddag. I alt otte politihunde bliver brugt i forbindelse med søgningen.

32-årige Louise Borglit blev myrdet af en indtil nu ukendt gerningsmand den 4. november 2016 i Elverparken i Herlev. Louise Borglit var gravid i syvende måned, da hun blev dræbt, mens hun luftede hund i parken.