Madeleine McCanns søster bryder tavsheden for første gang: Her er hendes hjerteskærende ord

Madeleine McCanns forsvinden rystede hele verden tilbage i 2007. Nu taler søsteren Amelie McCann for første gang til offentligheden.

I den portugisiske strandby Praia da Luz, hvor familien var på ferie, forsvandt lille treårige Madeleine den 3. maj 2007.

16 år senere er mysteriet og gåden om den treårige pige fortsat ikke blevet opklaret. Men nu taler søsteren Amelie for første gang om sagen.

Læs mere: Efter chok-udviklingen i Madeleine McCann-sagen: Nu er DNA-resultatet her

Læs mere: Nyt i Madeleine-sagen: Retssag mod hovedmistænkt er droppet

16 år siden Madeleine McCann forsvandt

Lige siden Madeleine forsvandt, har sagen skabt overskrifter over hele verden. Den britiske pige var blot tre år gammel, da hun forsvandt, men i 2023 er savnet og sorgen stadig en stor del af forældrenes liv.

Gerry og Kate McCann har aldrig opgivet håbet om at blive genforenet med datteren. Og den 3. maj 2023, som var 16-årsdagen for Madeleines forsvinden, skriver forældrene, at de stadig venter på et gennembrud i sagen.

Det gør de på hjemmesiden FindMadeleine.com i et indlæg, som de kalder “The Contradiction“, der kan oversættes til “Modsigelsen” på dansk.

Parret, som bor i Rothley, Leicestershire i England, skriver blandt andet:

“Det er svært at finde ordene til at formidle, hvordan vi føler”

Læs også: Trist udvikling i Madeleine McCann-sagen: Den polske pige har snydt før

Falske håb

For nylig blussede sagen igen op, da en 21-årig kvinde ved navn Julia Wandelt hævdede, at hun er den savnede Madeleine. Den polske kvinde var til og med så overbevist om det, at hun dukkede op i det legendariske talkshow “Dr. Phil”.

Den unge kvinde oprettede en profil på Instagram med navnet “Iammadeleinemccann”, hvilket kan oversættes til “Jeg er Madeline McCann”. Profilen fik mange følgere på kort tid. Men da det endelig så ud til, at der var ved at ske et gennembrud i sagen, kom skuffelsen igen.

Artiklen fortsætter under billedet…

Foto: Ritzau Scanpix / AFP / METROPOLITAN POLICE

For efter Julia Wandelt foretog en DNA-test, som skulle bevise, at hun er Madeleine McCann, kom svaret tilbage. Det var negativt. Julia var ikke Madeleine McCann, hvilket satte mange sind i kog, fordi hun havde givet forældrene falske håb.

Madeleine McCanns søster bryder stilheden for første gang

I går på 16-årsdagen for Madeleines forsvinden stillede Madeleine McCanns søster og forældre op til en lysgudstjeneste i hjembyen Rothley i Leicestershire for at markere Madeleines forsvinden og savnet efter hende.

Det var her, at lillesøsteren Amelie McCann talte til offentligheden.

Amelie er blevet 18 år og skal snart begynde på universitetet. Hendes tvillingebror Sean var ikke med til gudstjenesten.

“Det er dejligt, at I er her allesammen, men det er en trist anledning,” skal hun have sagt ifølge den britiske avis The Mirror.

Vi håber så inderligt, at familien får svar på, hvad der skete med lille Madeleine.

Del gerne artiklen, så flere får den at se. Og send gerne en varm tanke som kommentar til artiklen på Facebook.