Majestætisk hingst indser, at han har køernes opmærksomhed – se nu når han vender sig om

Ved du, at mødet mellem forskellige typer af dyr kan være helt fantastisk at opleve?

Det her er lige sådan et øjeblik.

Mød hesten Koning – en magisk Freiser, som bor i Storbritannien. Koning betyder konge på hollandske, og en dag fik den stolte hest øje på sine naboer, da han kiggede over hegnet. Der var masser af mysgerige køer samlet – og de virkede utroligt interesseret i den store hingst.

Hesten vendte sig om  og gik med faste, galoperende skridt mod køerne, som var meget nysgerrige på, hvad der skulle ske. Det var sådan han bestemte sig for at give dem et lille show, de sent skulle glemme!

Foto: Youtube

Det er mildt sagt et herligt syn. Dyr som går under den blå himmel i det fri – i bølgende græs på en sommerdag. Hesten Koning virkede dog til at ville gøre dagen lidt mere interessant for sine naboer…

Han gik frem for at hilse på dem og køerne stod nysgerrigt ved hegnet for at se hestens næste træk. Det er let at forstå dem, for den her hest er virkelig elegant og viser sig rigtigt frem. En rigtig majestætisk hingst – som desuden har et stort talent.

Foto: Youtube

Han er nemlig klar til at give et helt spontant danseshow. Tag et kig på videoen her nedenfor, hvor hesten viser sine danseskridt frem for de nysgerrige, fine køer:

Del gerne videre, hvis du også kan lide heste og køer!