Microsoft med skræk-advarsel: Fejl sletter alle dine dokumenter – sluk straks

Microsoft har lanceret en opdatering af deres styresystem, der har skabt problemer for flere brugere, som angiveligt har fået slettet en række dokumenter på deres computere.

Det får nu Microsoft til at komme med en opfordring til, at man ikke bruger sin computer, hvis den er blandt de påvirkede enheder.

Det skriver Newsbreak.

Ifølge Windowslatest.com har Microsoft sat opdateringen på pause, så der ikke er flere, som kan downloade den i øjeblikket:

– Vi har sat udrulningen af Windows 10 Oktober 2018 Update (version 1809) på pause for alle brugere, mens vi undersøger rapporter fra brugere, som mangler nogle filer efter opdatering, forklarer Microsoft.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din computer er en af de ramte, kan du tjekke det ved at åbne dokument-mappen. Hvis den er tom, er det sandsynligvis fordi, dine dokumenter er blevet slettet under opdateringen.

I så fald anbefaler Microsoft, at du minimerer brugen af din computer og kontakter deres supportteam, så de kan hjælpe dig med at gendanne filerne.

Microsoft har endnu ikke oplyst, hvornår det igen vil være muligt at downloade den nye opdatering, men de vil afvente undersøgelserne først.

Del gerne denne artikel for at advare andre, så de ikke mister deres vigtige dokumenter!

Exit mobile version