“Middelalder-pigen” Freya overraskede alle: Her er hendes ærlige ord om at stille op i ‘X Factor’

Teenageren Freya skillede sig på helt særlig vis ud, da hun stillede op i ‘X Factor’ her til aften, og selv valgte hun at deltage for at få en sjov oplevelse efter en hård periode.

Det er sjældent set i ‘X Factor’, at en deltager dukker op i middelalderkostume, men det var ikke desto mindre, hvad 19-årige Freya valgte at gøre her til aften.

Efter en hård stressygemelding valgte hun at give sig selv en god oplevelse ved at optræde med en middelaldervise for de tre dommere.

Dog var Oh Land ikke helt overbevist om, at Freya kunne få en plads i årets konkurrencen og valgte derfor at vende tommelfingeren nedad på hendes videre deltagelse.

Overraskelse var stor

Men både Thomas Blachman og Simon Kvamm var overbeviste og valgte at sende Freya videre i ‘X Factor’, hvilket overraskede den unge pige positivt.

– Jeg tror, det blev klippet ud, men jeg spurgte faktisk, da de sagde ja: ‘Er I sikre?’. Jeg blev meget overrasket, positiv og glad. Jeg havde forventet tre gange nej, siger Freya til Newsner Danmark.

Hun understreger, at det middelalder-miljø, hun er en del af i sin fritid betyder meget for hende, og at hun betragter dem som sin familie.

Freya
Foto: Lasse Lagoni / TV 2 eller TV 2

Pop har fyldt

Det er et miljø, hun har været en del, siden hun var barn, og nu har hun tænkt sig at vise seerne, hvad hun kan byde på rent musikalsk.

– I mange år har det jo været popmusik, der har fyldt, og det er jo en firkantet verden, hvor det er det, de dygtige og store talenter kommer med, siger hun til Newsner Danmark.

Vi ønsker Freya held og lykke i ‘X Factor’!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version