Foto: Nannah Ley

Nannah fandt 16 hunde i en snavset bil – nu har sagen taget en overraskende drejning

De seneste dage har et opslag floreret på Facebook – om en bil med en masse hunde, som lørdag blev set på en parkeringsplads i Rødovre. Tirsdag eftermiddag tog sagen en ny drejning, da en flok borgere fik øje på bilen i Gentofte.

En flok borgere spærrede tirsdag eftermiddag for en bil, så den ikke kunne køre væk ved Bernstorffsparken i Gentofte.

Nordsjællands Politi rykkede ud til stedet og fandt en kvinde samt en flok mindre hunde i bilen – som har vakt stor opmærksomhed på det sidste. Ikke mindst efter et opslag på Facebook, der gik viralt i weekenden.

Det skriver TV 2 Lorry.

Opslaget var skrevet af Nannah Ley, som var rystet, da hun fandt bilen med de mange hunde i Rødovre:

– Jeg brugte min mobil til at lyse ind i bilen og talte 16 hunde, som sad derinde. Et af vinduerne stod på klem, og man kunne se, at der var møgbeskidt på bagsædet, og der lugtede kraftigt af tis og lort. Jeg kunne se, at der lå tre hundelorte, og det flød med gamle madrester, så jeg tænkte, ”det kan ikke være rigtigt,” udtalte Nannah Ley til TV 2 Lorry.

Foto: Nannah Ley

Nannah Ley ringede til politiet, som ville sende en patrulje, men ombestemte sig, fordi de havde undersøgt sagen tidligere på aftenen og ikke umiddelbart fandt anledning til at gribe ind. Nannah Ley forsøgte selv at køre efter bilen, men måtte hurtigt give op.

Tirsdag eftermiddag dukkede bilen med de mange hunde altså op ved Bernstorffsparken i Gentofte, hvor en gruppe borgere besluttede at spærre vejen, så den ikke kunne forlade parkeringspladsen.

På Twitter maner Nordsjællands Politi til besindighed i sagen og oplyser, at hundene er bragt til et internat, mens sagen bliver undersøgt nærmere – da de ikke fandt chip eller øretatoveringer på dem.