Nervøs teenager klipper sig selv og gennemgår drastisk forvandling

Det kan mange gange være fristende at teste en ny stil – men hvis man har fundet en stil, man er komfortabel med, er det ofte svært at tage det sidste skridt og ændre den.

Forvandlingen udebliver altså, og jeg må sige, at jeg kender det fra mit eget liv. Nogle gange ville jeg ønske, at jeg var modigere, hvad angik hår, tøj og lignende. Lige så modig som denne teenager.

Efter at have groet sit lange, brune hår i flere år, besluttede teenageren Shelby sig nemlig for, at det var tid til at prøve noget nyt. Og hun ville gøre det helt uden hjælp fra andre!

Uden professionel rådgivning eller venner til at hjælpe, fandt hun saksen frem og satte videokameraet i gang, så hele verden kunne følge med i det, der endte med at blive en vild forvandling.

Med nervøse hænder lader hun håret falde med saks og barbermaskine. Efter yderligere finpudsning med farvning og detaljer, var hun klar til at møde sit nye jeg. Og den modige beslutning blev smuk. Meget smuk!

Klippet er set af flere hundrede tusinde mennesker, som overvejende skriver positive kommentarer til Shelby om, hvor modig og smuk hun er. Se selv forvandlingen herunder!

Så modigt – og så smuk du blev, Shelby! Synes gerne godt om artiklen, hvis du også syens, at teenagerens forvandling var flot!