Foto: Wikimedia Commons/Tomasz Sienicki – Billedet er et arkivfot og stammer ikke fra den omtalte situation.

Autohjælper påkørt mens han passede på andre: Nu har sønnen en vigtig bøn til bilisterne

Nichlas Christensen fik tirsdag den forfærdelige besked, at hans far var blevet kørt ned på arbejdet. Nu har han et vigtigt budskab tid danskerne.

Der er fuld fart over bilerne, når de kommer drønende på motorvejen. Men ikke alle husker, at der er tidspunker, hvor man skal sætte farten ned – heller ikke selvom de bliver opfordret til det.

Udover vejrforhold og kødannelser kan der være flere grunde til at sænke farten på motorvejen. Det gælder især, når der arbejdes på motorvejen, og bilisterne dermed kan risikere at ramme en person.

Nichlas Christensens far, Henrik Christensen, arbejder som autohjælper på Nordjyske Motorvej, og blev tirsdag påkørt af en bilist, da han var på arbejde. Bilisten valgte at køre fra ulykkesstedet, men er siden blevet anholdt torsdag, skriver TV2 Nord.

På Facebook skriver Nichlas Christensen, at hans far har pådraget sig flere skader under påkørslen, og at han blandt andet har brækket ryggen, åbent benbrud, brækket bækken og brækket kragebenet. Han er uden for livsfare, den forfærdelige ulykke kunne være undgået, hvis der var blevet udvist hensyn på vejen. Derfor kommer Nichlas Christensen nu med et vigtigt opråb til danskerne.

– Vi skal have det her budskab ud! SÆNK FORHELVEDE FARTEN!!!, skriver Nichlas Christensen på Facebook og fortsætter:

– Min far er ude, at passe på andre mennesker, og det mindste i trafikanter som passere arbejdere på motorvejen, er fandme at sætte farten ned og vise hensyn. Alle har en familie som de skal hjem til, og det var tæt på at vores far/bror/søn ikke kom hjem tirsdag.

I opslaget opfordrer han alle til at dele budskabet, så der ikke sker flere ulykker som den hans far var udsat for.

Her kan du læse Nichlas’ status på faren.

https://www.facebook.com/nichlas.christensen2/posts/2185132101704828

Nu hjælper vi Nichlas med at sprede budskabet, så flere kan blive opmærksomme på, at de skal sænke farten, når de kører forbi folk som arbejder på motorvejen.