Politiet beder danskerne om hjælp: Har du set 47-årige Klaus?

Politiet beder offentligheden om hjælp til at finde 47-årige Klaus Tang Andersen, som fortsat savnes, efter han blev efterlyst mandag den 5. november.

Nye oplysninger tyder på, at Klaus Tang Andersen sidst har befundet sig i trekanten mellem Mejdal, Tvis og Mejrup i udkanten af Holstebro.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Tirsdag eftermiddag søgte politiet i området med patruljer, hunde og helikopter, men desværre uden resultat.

Politiet kan ikke udelukke, at Klaus Tang Andersen i mellemtiden er søgt til et nyt sted. Men deres oplysninger gør det sandsynligt, at han befinder sig i det sydøstlige opland til Holstebro. Det er fortsat politiets opfattelse, at Klaus Tang Andersen kan have brug for hjælp.

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Derfor beder de alle borgere i det område holde særligt udkig efter ham og tjekke deres udhuse, garager og skure.

Klaus Tang Andersen forlod Regionshospitalet i Herning den 2. november ved 10-tiden, hvor han formentlig tog en taxa til sin bopæl i Tvis ved Holstebro.

Klaus Tang Andersen beskrives som 180 centimeter høj, kort gråt hår og almindelig af bygning. Han var klædt i en sort jakke, cowboybukser og kondisko.Hvis du har set Klaus Tang Andersen, eller har oplysninger om, hvor han befinder sig – kan du ringe til politiet på 114.

Nu hjælper vi hinanden med at dele denne efterlysning, så Klaus Tang Andersen kan blive fundet og få den hjælp, som han måske har brug for!

Exit mobile version