Politiet deler billede af eftersøgt bilist: Påkørte cyklist med vilje

Foto: Shutterstock

En bilist valgt at køre fra stedet efter at have påkørt en cyklist med vilje. Nu deler politiet billede for at finde frem til føreren.

Mandag valgte en bilist at køre fra stedet efter bevidst at have påkørt en cyklist. Bilisten havde indtil tirsdag klokken 12.00 at melde sig selv.

Men endnu har politiet intet hørt. Det har nu fået Midt- og Vestsjællands Politi til at offentliggøre billede af føreren og bilen.

Hændelsen skete på Vibevej i Ringsted mandag, efter at bilisten og den 45-årige cyklist ifølge TV 2 endte i et skænderi.

Foto: Shutterstock

Føreren er nu eftersøgt af politiet, som ud fra billedet beskriver ham som: mand, almindelig bygning, brun hud, sort hår og sort T-shirt.

Politiet offentliggør også billeder af bilen, som er en ny VW personbil, mindre SUV, koksgrå med skader på fronten, oplyser politiet på Twitter.

– Bilisten er tæt på at ramme cyklisten, som så gestikulerer mod ham. Det ender med, at bilisten påkører cyklisten med høj hastighed og derefter kører fra stedet, sagde vagtchef Klaus Krogstrup mandag aften til TV 2.

Cyklisten er fortsat i kritisk tilstand.

Ring til politiet på 114, hvis du ved noget om hændelsen.

https://twitter.com/MVSJPoliti/status/1562020166459858946

Hvor er det forfærdeligt!

Hjælp politiet med at finde føreren af bilen ved at dele budskabet i kommentarsporet under artiklen på Facebook.

Exit mobile version