Prins Harrys rørende gestus: Sådan vil han mindes Diana på sin bryllupsdag

Siden prinsesse Diana døde den 31. august 1997, efterlod hun et stort savn. Ikke blot i offentligheden, men i særdeleshed hos sine sønner, prins William og prins Harry. Begge prinser elskede deres mor højt, og har mange gange talt om deres store kærlighed til og savn efter hende.

Nu vil prins Harry mindes sin mor, når han den 19. maj gifter sig med Meghan Markle.

Når prins Harry den 19. maj siger ja til Meghan Markle, og gør hende til prinsesse af England, kommer hele verden til at se med. Men det bliver ikke kun de nulevende kongelige, som er tiltænkt en rolle i brylluppet.

Prins Harry vil hædre sin afdøde mor – og ingen kan være i tvivl om kærligheden til Diana.

Som det tidligere er beskrevet, var Diana tænkt ind i forberedelserne allerede før forlovelsen. To diamanter fra prinsessens samling blev brugt til at pryde Meghan Markles forlovelsesring.

Derudover har People tidligere beskrevet, at blomsterarrangementet i St. George’s Chapel vil blive en stor hyldest til Diana. Der vil være hvide haveroser, som var Dianas yndlingsblomst, side om side med bruden Meghan Markles favoritter, pæoner.

https://www.facebook.com/PrincessDiana1961.1997/posts/2015032415414251:0

Men nu har det engelske hof offentliggjort, at prinsesse Diana bliver yderligere mindet på dagen.

– Prins Harry er meget opsat på at involvere sin mors familie i brylluppet. Alle prinsesse Dianas tre søskende vil være til stede, lyder det i meddelelsen.

Dermed kommer familien Spencer til at være til stede blandt de 600 gæster, selvom prinsesse Diana ikke selv kan være til stede.

Man er ikke i tvivl om prins Harrys store kærlighed til afdøde Diana. Del gerne videre hvis du synes, at det er en fin gestus af prins Harry.