Restaurantens strålende løsning i coronakrisen – lader gæster sidde og spise i drivhuse

Det er ikke nemt at drive en restaurant i disse tider. Især ikke, fordi man må tænke på myndighedernes restriktioner, som social distancering for eksempel.

Men en restaurant i Amsterdam kom på den perfekte løsning på problemet.

Restauranter, barer og caféer har haft det rigtig hårdt under coronakrisen. Over hele verden har folk i branchen kæmpet for ikke at gå konkurs, og for flere er fremtiden stadig uvis.

How do we restart our social life? How do we reconnect outside our home? At Mediamatic we've designed a new possibility…

Posted by Mediamatic on Wednesday, April 29, 2020

Men som vi har set eksempler på tidligere, så vokser kreativiteten ud af krisen. Et pragteksempel på sådan noget er restauranten Mediamatic i Amsterdam, som i stedet for at lukke restauranten ned, er kommet på en idé, som løser hele problemet.

How do we restart our social life? How do we reconnect outside our home? At Mediamatic we've designed a new possibility…

Posted by Mediamatic on Wednesday, April 29, 2020

Nemlig at placere deres gæster i små drivhuse for to.

På den måde kan selskabet spise både frokost og middag på restauranten uden at bryde restriktionerne, og restauranten kan fortsætte med at holde åbent som normalt.

Gæsterne får serveret maden gennem en luge i drivhuset af tjenere, som bærer både handsker og visir. Det kan vel dårligt blive bedre?

Serres Séparées

Have you seen the new addition to Mediamatic ETEN, our restaurant?Our new dining-concept Serres Separées gives guest the chance of discovering homes of connection. It allows guest to experience a plant-based 4-course menu with a fantastic waterside view of Amsterdam.

Posted by Mediamatic on Wednesday, April 29, 2020

Idéen er strålende og kan måske inspirere andre aktører til at gøre noget lignende, eller hvorfor ikke kopiere idéen som den er? Et godt koncept er vel et godt koncept.

Hvem ville gerne se dette i Danmark?