Retten afslører, at han ikke er far til barnet – men hun er heller ikke moderen

Med en DNA-test er det let at finde ud af, hvem der er barnets biologiske forældre. Men på trods af teknikkens sikkerhed, kan der stadig opstå stor forvirring.

Da denne mor DNA-testede faderen, fik de et negativt svar tilbage. Han var altså ikke faderen.

Men dommeren havde flere nyheder. Det var ikke bare faderens testresultat, som chokerede alle – det gjorde hendes eget resultat også…

Da Yulia fik datteren Irina var livet fryd og gammen. Moderen lagde mærke til, at datteren havde meget mørkt hår, men hun antog, at det kom fra faderens gener.

Da Irina blev 12 år gammel, besluttede forældrene sig for at blive skilt, og det skulle blive alt andet end smertefrit.


Foto: Youtube / languide

Faderen nægtede at betale børnepenge, og Yulia tog derfor sagen til retten for at bekræfte, at han var den rigtige far. Svaret, som kom tilbage, skulle chokere hele familien. Dommeren konstaterede nemlig, at Irinas far ikke var den biologiske far – men det stoppede altså ikke her.


Foto: Youtube / NTDTV

Da mor Yulias DNA-test kom tilbage, var den også negativ. Forvirringen var total. Yulia valgte at ansætte en privatdetektiv for at få svar på den underlige gåde, og til slut fik hun da også et svar.

Yulias biologiske datter, Anna, som hun ikke kendte til, boede bare to kilometer fra hende, og hun tog straks hen og besøgte hende. Da familierne mødtes, var der ingen tvivl. Faderen Naimat lignede Irina – og Yulia lignede Anna.


Foto: Youtube / NTDTV

Familierne byttede fotos, talte om deres respektive liv og græd sammen. Døtrene besluttede sig for at blive hos deres respektive familier, de var vokset op med. Yulia og Naimat trak sygehuset, hvor pigerne blev født, i retten og blev tildelt omkring 500.000 kroner i skadeserstatning.


Foto: Youtube / languide

Det her er virkelig en helt utrolig historie. Hvordan sygehuset kunne forveksle de to børn, er mig en gåde. Men det vigtigste er, at børnene fik en god opvækst i trygge omgivelser.

Se Yulia fortælle om den utrolige historie og mød familierne i videoen herunder:

Del gerne denne utrolige historie, så andre også kan opleve den fine slutning og huske på, at kærlighed til børn er noget, som er universelt!