Sådan rengør du din madras på en meget effektiv måde

Vi mennesker bruger en tredjedel af vores liv på at sove. Med tanke på den information burde man nok gøre sin madras ren noget oftere.

En madras suger meget sved op hver nat, for ikke at tale om alt det snavs, der samles i den. Samtidig kan det være lidt svært at rengøre en hel madras hver uge, som man måske burde.

Nu behøver du selvfølgelig ikke at bruge dette husmor-trick så ofte, men det kan jo være godt at huske efter en svedig febernat, eller hvis du har haft uheld med husdyr eller småbørn. Så her kommer et trick, I bør teste, for det er både effektivt og enkelt!

Inden du støvsuger madrassen kan du prøve at strø bagepulver over den. Bagepulveret indeholder nemlig krystaller, som er tørrere end alt andet i sine omgivelser, og det gør, at fugten absorberes ud af madrassen. Desuden fjerner det dårlig lugt.

Påfør et lag (et bonustip: brug en salatslynge!) og vent i 20 minutter. Derefter kan du støvsuge det hele væk. Glem ikke at vende madressen og gør det samme på bagsiden. Vupti, så har du fikset dit eget hjemme-renseri!

Herunder kan du se en video, som viser det smarte trick.

Måske kendte du allerede til dette trick? Perfekt! Men glem ikke, at der findes mange unge mennesker, som vokser op og får egen bolig, og for dem kan alle “gamle” tips være nye og værdifulde. Så derfor skal vi ikke være grådige, lad os dele det videre 🙂