Sandheden er kommet frem efter Tina Turners død: Så smerteligt var forholdet til stedsønnen

Tina

Tina Turner. Foto: Getty Images – Michael Ochs Archives / Stringer / Guillaume Gaffiot/Ritzau Scanpix

Nye oplysninger fortæller sandheden om Tina Turners forhold til Ike Jr.

Det er svært at acceptere, at den store Tina Turner er gået bort.

‘What’s Love Got To Do With It’-sangeren døde i sit hjem i Schweiz d. 24. maj efter at have kæmpet med helbredet de seneste år.

Efterfølgende er det væltet ind med rørende ord om den ikoniske sanger, der ofte bliver omtalt som ‘Queen of Rock ‘n’ Roll’. Sorgen er helt forståelig, når man tænker på alle de tragedier og den modgang, som Tina har oplevet og overvundet i løbet af sit liv.

Det har på ingen måde været en nem vej mod toppen for legenden Tina Turner. Først var hun i et voldeligt forhold med eksmanden Ike Turner, hvorefter hun kæmpede for sit fantastiske comeback.

Adopterede Ike Turners børn

Men bruddet betød desværre også, at hun var nødsaget til at give afkald på forholdet til Ikes børn, som hun havde adopteret, da hun blev gift med deres far, skriver mediet Amomama.

I dag er Ike Turner Jr., Ike Turners biologiske søn og Tina Turners adopterede søn, en prisvindende producer og musiker. Men også hans vej mod succesen, ligesom Tinas, var heller ikke nem.

Forholdet mellem forældrene Ike Turner og Lorraine Tayler gik i stykker, da han stadig var et barn. Men ikke længe efter begyndte faren at date Tina Turner.

Tina valgte efter brylluppet officielt at adoptere Ike Turner Jr., hvorefter hun blev stedmor til ham og hans bror Michael.

Selvom Ike endte med at gifte sig seks gange, så var det eftersigende Tina, som de associerede mest med en mor.

Artiklen fortsætter under billedet…

Tina Turner. Foto: Guillaume Gaffiot/Ritzau Scanpix

Efterlod også børnene

Men som vi alle ved, så endte Ike og Tinas ægteskab også, da det kom frem, at Tina i mange år var blevet udsat for psykisk og psykisk vold. Hun valgte nemlig at flygte, hvorefter hun efterlod både Ike og børnene.

Bruddet var også et slag for Ike Jr., der efterfølgende har fortalt, at forholdet også lagde grundstenene for hans kærlighed til musikken.

– Min far tog mig ud af skolen, da jeg var 13. Jeg endte med at styre hans musikstudie, og jeg var også med dem på turné. De tjente en masse penge, og min far fik mig til at tælle dem, indtil mine hænder var helt grå.

Ifølge flere udtalelser, så blev forholdet til børnene værre og værre, indtil de stoppede med at tale sammen.

Ike Jr. har engang afsløret, at sidste gang han talte med sin stedmor, var omkring år 2000, men han tvivlede på, at hans bror havde hørt fra hende.

Ike Jr. endte dog også med at smage på succesen, da han i 2007 producerede et album for sin far, der endte med at give ham en Grammy.

Tina Turner flyttede til Schweiz i 1995 og endte med at blive schweizisk statsborger, efter hun havde giftet sig med Erwin Bach i 2013. De købte et hus i Lake Zurich, hvor Tina sov stille ind.

Hvil i fred, Tina Turner.

Vores tanker går ud til hendes pårørende i denne svære tid. Del gerne artiklen, hvis du er fan af Tina Turner.

Exit mobile version