Signe føler sig presset af statsministeren til at blive vaccineret: ‘Det er ikke sjovt’

Statsministeren bliver kritiseret for hvordan hun taler om den del af befolkningen, der ikke har ladet sig vaccinere.

Siden regeringens pressemøde mandag aften har danskeren strømme til landets vaccinecentre.

Antallet af vaccinebookninger mandag var således 3,5 gange højere end søndag, hvor tallet lå på 10.285 bookninger. Det skriver TV 2.

Stigningen af antal vaccinere skyldes nok i særdeles høj grad, at statsministeren på pressemødet mandag på det kraftigste opfordrede danskerne til at lade sig vaccinere.

Og netop Mette Frederiksens ordvalg og retorik er siden blevet mødt med kritik fra danskere, der føler sig presset til at lade sig vaccinere.

Foto: Shutterstock

Én af de ikke-vaccinerede personer, som Mette Frederiksen appellerede til på pressemødet, er Signe Christensen, som tirsdag aften i studiet hos Go’ aften LIVE, hvor hun fik mulighed for at diskutere med statsministeren. Her forklarede hun, hvorfor hun er utilfreds med, at statsministeren lægger pres på de ikke-vaccinerede danskere.

Signe er selvstændig erhvervsdrivende og har valgt ikke at lade sig vaccinere. Hun mener ikke, at der bliver lyttet til de borgere, der af forskellige årsager har valgt ikke at lade sig vaccinere.

– For mig er der tusind nuancer i det her, der bliver overset. Jeg ved, at vi står i en alvorlig situation, men folk føler sig presset. Det er ikke sjovt, siger hun.

Kritikken blev besvaret af en statsministeren, som stadig stod fast:

– Hvis vi alle gjorde som Signe, ville vi skulle lukke Danmark ned igen. Det ville have kæmpe konsekvenser både sundhedsmæssigt og økonomisk, lyder det fra statsministeren.

Hun begrunder det blandt andet med, at corona nu er mere smitsom end tidligere.

Hvad tænker du om denne sag?

Er det i orden, at nogle føler sig pressede til at blive vaccineret? 

Del gerne dine tanker med os i kommentarsporet under artiklen på Facebook nu!

Exit mobile version