Stevie Wonder: “At stemme på Trump er som at bede mig om at køre bil”

I nat afgøres USA’s fremtid. Det bliver enten Hillary Clinton eller Donald Trump, som bliver landets præsident. Ifølge meningsmålingerne forventes der et tæt løb, og resultatet er derfor ikke givet på forhånd, som det sommetider kan være med politiske valg.

Men hvis man skal tro musiklegenden Stevie Wonder, er det en selvfølgelighed, at Hillary bør vinde.

Han mener nemlig, at en stemme på Trump er som at bede ham om at køre bil. Nu spredes hans citat over hele nettet.

Det er i et interview med Philly.com, at den blinde musiklegende Stevie Wonder udtrykker sin støtte til Hillary Clinton – og samtidig laver en sammenligning med en blind chauffør.

– Hvor meget du end syntes om mig og syntes, at jeg er sjov og alt det der – hvis du var i en nødssituation og hurtigt var tvunget til at skulle til sygehuset: Ville du så have, at jeg kørte bilen?, spurgte han journalisten i et interview med Philly.com.

Da journalisten svarede “nej” til Stevie Wonders spørgsmål, begyndte musikeren at sammenligne det med at styre et land. Noget, som han mener Hillary har 30 års erfaring med.

– Præcis, for jeg er ikke en erfaren chauffør, eller hvad? Jeg tror, at Hillary er en person med erfaring med at styre et land, hun har brugt 30 år på det. Desuden opfostrede hendes forældre hende til at vise respekt og kærlighed overfor alle mennesker. Det er personen, jeg vil have, skal lede landet, siger Stevie Wonder.

Hvem, der bliver USA’s næste præsident, kan ifølge førende amerikanske nyhedsmedier først stå klart ved 05:00-tiden, dansk tid.

 

Udgivet af Newsner. Følg os på Facebook.