Stig Rossen har afsluttet musicalkarrieren: Nu afslører han spændende jobnyt

Det er nu tid for musikeren Stig Rossen at satse på film og TV-roller, og det har da også allerede givet pote, for han skal nu medvirke i en ny ungdomsserie på DR Ultra.

Det er én gang for alle slut med musicals for 62-årige Stig Rossen, der takkede af med musicalen ‘Askepot’ tilbage i juni.

Nu gælder det film og TV-roller, og det tegner allerede lovende for den tidligere musicalstjerne, der netop har fået en mindre rolle i en ny ungdomsserie på DR Ultra.

Der har nemlig vist sig ret hurtigt at være bud efter ham i den afdeling nu, hvor fokusset på hans karriere er ændret.

– Jeg fortsætter med at give koncerter, også julekoncerter, og så har jeg også 30-års jubilæum senere på året. De har ikke været bange for at ringe derude, så stille og roligt er jeg ved at komme i gang med det nye fokus, siger Stig Rossen til Newsner Danmark.

Forestilling var fantastisk

Stig Rossen afsluttede i juni sin sidste forestilling ‘Askepot’, som han kalder for en af sine bedste forestillinger nogensinde.

Det var med hans ord en “fantastisk forestilling” hele vejen igennem, og musicalstjernen understreger, at det virkelig var “optur” hele vejen igennem.

De fleste weekender sommeren over vil stå på musikjobs for Stig Rossen, og derfor bliver der heller ikke plads til ferie i udlandet.

Stig Rossen
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Sport er interessant

I stedet smutter han og familien på små miniferier hist og pist, hvis ikke ellers de hygger derhjemme og så forsøger de at lægge telefonerne væk.

– Og så er vi vilde med både Tour de France og Wimbledon, hvis vejret driller. Det er virkelig noget, der har vores interesse. Vi har også fulgt med i EM men mistede lidt interessen, da Danmark røg ud, siger Stig Rossen.

En streg i regningen for ham var, da han i starten af maj mistede kørtekortet i nogle måneder, da han var taget to gange i at køre for stærkt – den ene gang, da han skulle nå en færge.

Kørekort skal generhverves

Men det tager Stig Rossen, der kører i en elbil af mærket Tesla helt roligt, for han kommer omkring de kedelige omstændigheder indtil november, hvor han kan få kortet igen.

– Det er jo erhvervsrisikoen, når man kører 80.000 kilometer om året. Så tager jeg toget, eller min søn på 22 år kører mig. Skal jeg hente en pakke, cykler jeg, og ellers kører jeg med min bassist, siger Stig Rossen.

Hvor er det bare skønt nyt fra Stig Rossen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!