Foto: Mumbai Indian Cuisine/Facebook

Denne restaurant serverer ‘Danmarks stærkeste ret’ – kokken skal bruge handsker og gasmaske

Når snakken falder på stærk mad, er meningerne tit delte. Nogle elsker det, mens andre ikke kan udstå, når nogen har puttet chili i deres mad.

Selv kan jeg godt lide, når maden har lidt styrke, og det prikker lidt på tungen. Men jeg må indrømme, at jeg begynder at svede bare ved tanken om den ret, man kan få på en indisk restaurant i København.

Ifølge restaurantens ejer er retten nemlig så stærk, at kokken kun kan lave den – iført handsker og gasmaske.

Advarslen på restauranten Mumbais menukort er ikke til at tage fejl af.

‘SPISES PÅ EGET ANSVAR!’

Retten, som går under navnet Super Hot Phal Lamb Curry, indeholder ifølge menukortet stærke sager som Carolina Reaper, Triniad Moruga, Trinidad Scorpion og Ghost chili.

Det er måske ikke lige navne, der vækker den store genklang hos danske husmødre, men ifølge Pepperhead.com er det blandt de 10 stærkeste chili-sorter i verden.

Selvom rettens navn lægger op til, at der skal lam i, fås den også med kylling eller som vegetarret. Ifølge ejeren, Hassan Butt, betyder det dog ikke ret meget, hvad der egentlig er i, skriver BT.

– Man kan ikke smage noget. Det er bare stærkt, siger han til BT.

Ifølge BT er det kun 30 gæster indtil videre, som har haft modet til at bestille den stærke ret. Af dem har kun en spist rub og stub.

Ville du turde spise en ret, der er så stærk som denne? Del gerne den heftige nyhed med alle dine madglade venner!

Posted by Royal Indian Valby on Thursday, May 24, 2018