Disse geniale kartoffelopskrifter spredes på over nettet – du kommer til at forstå hvorfor

Tidligere blev de mest spist kogte, men i dag findes kartofler i mange forskellige former.

Og selvom det nogle gange kan føles kedeligt at invitere på kartofler, så er det med lidt fantasi muligt at finde på mange gode opskrifter med denne fantastiske rodfrugt.

Jeg tror, at mange kender til kartoffelgratin, kroketter eller hasselbackskartofler. Men selvom det er godt, så er det faktisk muligt at overraske middagsgæster endnu mere med hjælp af en omgang kartofler. Og det kræver hverken avancerede kundskaber eller tager særlig lang tid!

I det her videoklip ser vi hele 11 kreative opskrifter med kartofler, som passer rigtig godt, hvis du vil invitere folk på noget udover det sædvanlige.

Det indeholder alt fra kartoffelspiraler til fyldte kartofler, muffins og klassiske kartoffelbravas – men også helt nye idéer som at gemme en isterning i kartoffelmos og smide den i ovnen.

Lige præcis isterningen i kartoflen er nok min favoritopskrift i den her video. Det er, som du måske har mistanke om, nemlig ikke en hvilken som helst isterning. I stedet har man frosset en masse gode ting i en isterning – og når isterningen smelter indi kartoflen, ser slutresultatet utroligt delikat ud.

Fordi kartoflen er populær blandt de fleste, håber jeg at du værdsætter disse skønne opskrifter med kartoffel. De er sjove at lave – og jeg er overbevist om, at det kommer til at blive en succes blandt gæster!

Tag et kig på videoklippet herunder, find dine egne favoritter – og føl dig fri til at dele dette videre for at inspirere andre. Hvis du, ligesom jeg, er lidt ekstra nysgerrig på isterningen i kartoflen, så finder du opskriften 9:50 inde i klippet.