Køkkentrick: Hun hælder smeltet chokolade på bobleplast – for at lave en imponerende dessert

Kage kan man spise til stort set alle festlige begivenheder – fødselsdage, fester, bryllupper og uventede gæster. Eller måske har man bare lyst til at spise kage, fordi det er tirsdag? Hvem ved?

Men hvis man gerne vil imponere sine gæster, kan man pynte sin kage lidt ekstraordinært. Selvom mange tror, at det tager tid og energi at pynte en kage, behøver det slet ikke at være tilfældet.

Netop det ser vi et glimrende eksempel på nedenfor, hvor du uden store anstrengelser kan pynte en kage ved at bruge noget så simpelt som bobleplast.

Ved første øjekast virker det lidt underligt, men slutresultatet taler sit eget tydelige sprog.

For med dette køkkentrick kan man med bobleplast og chokolade forvandle en helt almindelig kage til en nærmest professionel luksusudgave, der uden tvivl vil imponere dine gæster.

Du skal bruge:

  • En færdiglavet kage
  • 200 gram chokolade
  • Bobleplast

Fremgangsmåde:

1. Start med at brække chokoladen i små stykker, læg den i en skål og varm i mikrobølgeovnen, så den smelter. Sørg for at tage chokoladen ud med jævne mellemrum samt røre rundt for at sikre en jævn smeltning.

Youtube

2. Sæt bobleplast rundt om din kage for at vurdere, hvor meget du skal bruge. Klip herefter et stykke bobleplast af, som passer i omkredsen.

Youtube

3. Læg bobleplastens på et bord med den “boblede” side op. Hæld chokoladen over plastikken og smør den grundigt ud over hele plastikken.

Youtube

4. Lad chokoladen størkne i 10 minutter ved stuetemperatur.

Youtube

5. Nu kan du sætte chokoladen rundt om kagen, og nu begynder det virkelig at tage form!

Youtube

6. Vent i yderligere 10 minutter, før du forsigtigt fjerner bobleplasten.

Youtube

7. Nu kan du pynte din kage med lidt frisk frugt, og så er den klar til servering! Ser det ikke bare lækkert ud? Dine gæster vil uden tvivl ikke tale om andet end kagen, hvis du serverer denne lækkerbidsken for dem!

Youtube

I videoen nedenfor kan du trin for trin se, hvordan du skal gøre for at lave denne smukke kreation!

Tøv ikke med at dele dette trick med dine venner på Facebook! Hvem ved, måske er du så heldig, at du snart bliver budt på kage?