12 geniale tricks med toiletruller som kommer til at gøre underværker i hverdagen

Her kommer en lille opfordring: Smid aldrig toiletruller ud! Hvis du bare vidste, hvor meget glæde du kan have af dem. Vidste du for eksempel, at toiletruller kan bruges som mundstykke til støvsugere? Eller som grilloptænding? Her er 12 smarte tricks med toiletruller som kommer til at forandre din hverdag.

1. Ledningsholdere

Foto: Pinterest

Det er altid så irriterende med ledninger som bare ligger og flyder. Et smart trick er at bruge toiletrullerne som kabelholdere. Mærk dem så du lettere ved, hvilken ledning som hører til hvad.

2. Mundstykke til støvsuger

Foto: Pinterest

Nogle gange kan man ikke komme ind i de trange steder med støvsugeren. Så kan man med fordel forlænge mundstykket med en toiletruller. Det fungerer lige efter bogen, se bare på billedet!

3. Mobilholdere

Foto: Pinterest

Man behøver faktisk ikke bruge mange penge på mobilholdere. Det går andeles udemærket med at lave en på egen hånd. Klip et lille hul i toiletrullen og skub fire tegnstifter igennem. Siden kan man udsmykke den med tusser.

4. Fodre fuglene

Foto: Pinterest

Det her er et genialt trick! Rul toiletrullen ind i fuglemad og hæng det op i et træ. Tænk på at det helst skal være noget som sidder fast, måske jordnøddesmør? Fuglene kommer til at elske det!

5. Gaver

Foto: Pinterest

Overrask nogle du synes om med en fin gave. Vikl toiletrullen for at få den perfekte gave. På med lidt fine farver og lidt bånd, så er du hjemme!

6. Gavepapirsholdere

Foto: Pinterest

Lidt i samme tema. Toiletrullen holder gavepapiret fast, så de ikke er over det hele. Bare klip et hul i midten af rullen!

7. Grilloptænding

Foto: Pinterest

Toiletruller kan bruges til at starte grillen. Put aviser eller papir i rullerne, så har du noget som brænder længere. Miljøvenligt og smart!

8. Løs garn på ingen tid

Foto: Pinterest

Det her er en supersmart ide. Sæt en toiletrulle fast i elpiskeren, lav et hak i rullen, træk garnet ind og sæt elpiskeren i gang. Sådan får du styr på garnet på ingen tid!

9. Så frø

Foto: Pinterest

Det bliver ikke mere miljøvenligt end det her! Fyld den tomme toiletrulle med jord og plant hvad du føler for. Det er perfekt til eksempelvis spirer, ærter, hestebønner eller sukkerærter.

10. Brug dem som curlere

Foto: Pinterest

Du kan få perfekte lokker med toiletruller. Brug dem som curlere og sæt håret fast med hårnåle som på billedet.

11. Blyantsholdere

Foto: Pinterest

Det her er måske det mest enkle trick, for du behøver nemlig ikke gøre noget som helst. Find en boks frem, læg toiletrullerne ned og fyld op med blyanter og tusser.

12. Frisk duft på toilettet

Foto: Pinterest

Tag lidt duftolie, æterisk olie med valgfri duft og hæld lidt ned i rullen, så får du en frisk og herlig duft som holder længe!

Jeg kommer aldrig mere til at smide toiletruller ud. Tænk på hvor meget man kan lave med dem! Del gerne artiklen på Facebook for at vise dine venner alle de geniale tricks!