Hold indbrudstyvene væk i ferien – med uventet opvasketrick som alle burde kende til

Tomme huse og lejligheder er drømmen for alle indbrudstyve, og ferietiden er deres højtid. For at undgå, at tyvene kommer ind i dit hjem, må du tænke som en tyv, det vil sige, du må få dem til at tro, at du slet ikke er bortrejst og kysten er klar.

At lade en nabo eller en slægtning hente posten, så tyvene ikke kan se, at postkassen ikke er tømt længe, er et klassisk trick, som anvendes flittigt. Men det er også så gammelt, at erfarne indbrudstyve ved, at mange gør sådan.

Hvis du vil være helt sikker på, at tyvene ikke slår til hos dig, eller i en pårørendes hjem, skal du gøre noget, de ikke havde tænkt på. Min personlige favorit er at lade opvask stå fremme, så den kan ses fra vinduet.

Derfor skal du efterlade dit hjem rodet

Tænk sådan her. Tyve kigger altid ind ad vinduerne, inden de beslutter sig for at slå til mod en bolig, for at være sikre på, at ingen kan komme hjem snart.

Normalt ville man aldrig lade opvask stå på bordet, hvis man er væk resten af ferien, i hvert fald ikke, hvis man er en renlig person. Små ting som en skål med morgenmad, en åben avis, læsebriller og så videre, giver med andre ord indtryk af, at nogen snart kommer hjem. Smart hva?

Foto: Shutterstock

Var det ikke et smart og ganske godt trick? ? Del gerne med andre som har ferie og kan bruge tricket.